BULGARIAN PROPERTIES - Лидер в продажбата на имоти ново строителство | Фирмени | BULGARIANPROPERTIES.BG
Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

BULGARIAN PROPERTIES - Лидер в продажбата на имоти ново строителство

На снимката: Михаил Чобанов, основател и собственик на BULGARIAN PROPERTIES и някои от успешно реализираните от нас комплекси

BULGARIAN PROPERTIES е водеща агенция в сферата на маркетинга и продажбите на сгради и комплекси ново строителство.

За изминалите над 20 г. ние можем да се похвалим с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент в големите градове и морските и планински курорти. Те се дължат на нашето специфично know-how, опит и позициониране като лидер на пазара с пряк достъп до основните групи купувачи.

В резултат на доказания ни успех в реализацията на мащабни проекти ние получихме и награда за Най-добра реклама на имот в Годишните награди на Imoti.net.

BULGARIAN PROPERTIES участва в цялостния процес по реализацията на обектите ново строителство, с които се ангажира:
 • Консултиране по изготвянето на проекта, включително архитектура, визуализации, етажни планове и прочие;
 • Консултиране по отношение на неговата строителна и продажна себестойност и намиране на най-доброто съотношение цена-качество;
 • Ценообразуването на отделните единици;
 • Пълна маркетингова стратегия и реклама със собствен бюджет;
 • Създаване на бранд, лого и позициониране на проекта и инвеститора на пазара;
 • Поддържане на комуникация с клиенти, провеждане на огледи, сключване на продажби от професионалните брокери на компанията;
 • Изготвяне на пълна документация от юридическия ни отдел;
 • Следене за дължимите вноски ;
 • При желание от инвеститора можем да съдействаме и за приключването на сделките с нотариален акт и предаване на собствеността на новите собственици.

 • Основна роля в консултирането на проектите и тяхната подготовка за предлагане на пазара има лично основателят и собственик на BULGARIAN PROPERTIES - Михаил Чобанов.

  Като опитен предприемач и инвеститор в собствени жилищни проекти, той създава и реализира възложените ни проекти като свои собствени. Той ще ви посъветва относно проекта, ще даде идеи за повишаване на добавената стойност и ще ви помогне проектът да бъде по-универсален и да се хареса на по-голяма група купувачи. Това на свой ред ще даде възможност за по-бърза продажба, на по-ранен етап при оптимизиране на приходите и разходите. В резултат проектът ви ще бъде по-добре позициониран спрямо тези на конкуренцията, а подкрепата на BULGARIAN PROPERTIES в цялостната реализация ще гарантира ангажираност до продажбата и на последния наличен имот в сградата.

  Поверете ни маркетинга и продажбите и на вашия обект ново строителство в София или страната! Ние отлично знаем как да постигнем желания резултат и ще бъдем до вас до продажбата и на последния наличен имот в обекта.

  Не чакайте проектът ви да напредне! Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много.

  Обадете ни се на 0886 033 033


  Защо да поверите маркетинга и продажбите на BULGARIAN PROPERTIES?

  Нека сега да ви разкажем малко повече за това как работим ние и да ви дадем нагледни примери чрез нашите последни реализации.

  Каним ви да станете наш партньор и да постигнете подобен успех чрез нашата рецепта за доказано ефективна реклама и продажби, която сме съставили в резултат на дългогодишен опит, много инвестирани собствени средства за реклама и технологично развитие, отлично позициониране на нашия бранд и собствен сайт, както и голямата клиентска база, която имаме като една от най-големите агенции в страната.  Модера Резидънс - затворен комплекс в кв. Витоша

  247 апартамента в 3 сгради - напълно разпродаден от BULGARIAN PROPERTIES

  BULGARIAN PROPERTIES беше избрана за ексклузивен партньор на проекта още на неговия старт и участваше като консултант от етапа на проектирането му, разработването на цялостната концепция и ценообразуването на отделните жилищни единици. Това беше от ключово значение за успеха на проекта, тъй като допринесохме със специфичното ни know-how и с пазарните данни, с които разполагаме.

  Последва разработването на маркетинговата и рекламна стратегия и реализацията на мащабна рекламна кампания в разнообразни канали, сред които разбира се и собствения сайт на BULGARIAN PROPERTIES, който е сайт номер 1 за имоти в България.

  Осигурихме на Модера Резидънс представяне пред нашата собствена база от над 500 000 клиента, някои от които живеещи в чужбина и достигнахме до точните купувачи за този проект - бързо, ефективно и без излишни разходи за инвеститора. Всичко, което направихме, беше включено в договореното с инвеститора комисионно възнаграждение, което гарантираше едно - че ще работим за постигане на резултат, а именно - реализация на продажби.

  Ние бяхме ексклузивен агент по продажбите в Модера Резидънс и се погрижихме да изградим отличен имидж на комплекса, да предоставим най-доброто обслужване с внимание към всеки клиент, да имаме на разположение отговорен консултант за срещи, огледи, консултации и подкрепа във важния избор на нов дом.  За да направим представянето на комплекса още по-професионално и вълнуващо, включихме и новите технологии. Заснемахме всяка фаза от неговия напредък с дрон, правихме видео, споделяхме всичко в социалните мрежи в нашите фирмени и в собствените профили на комплекса, които изградихме и поддържахме.

  Добавихме и виртуална реалност, като заснехме 360-градусови турове на комплекса.

  Модера Резидънс се превърна в истински хит на пазара, с две поредни годишни отличия за най-продаван комплекс в Годишните награди на BULGARIAN PROPERTIES.

  Резултатът от цялата тази дейност е налице - напълно разпродаден комплекс, доволни клиенти и истински успешна реализация.

  AMur Residence - луксозен комплекс в кв. Манастирски ливади

  Над 100 жилища - напълно разпродадени от BULGARIAN PROPERTIES

  AMur Residence е един от емблематичните проекти ново строителство в София, с главен изпълнител Pipe System. Той се превърна в още една перла в портфолиото ни от реализирани обекти ново строителство, с които сме били ангажирани като консултант и ексклузивен агент по рекламата и продажбите.

  Локацията е ул. Мур в квартал Манастирски ливади, което в началото на продажбите беше предизвикателство, тъй като кварталът имаше натрупан негативен имидж и като че ли хората подхождаха скептично към поредния проект в този район след години на активно застрояване.

  В хода на проекта и благодарение на активната реклама, която BULGARIAN PROPERTIES му организира, успяхме да убедим купувачите в неговите преимущества, както и в положителните качества на района.

  Ключово предимство на комплекса с оглед на възникналата пандемия се оказа наличието на собствен озеленен двор с места за отдих. Околното пространство беше облагородено с градинка, спортно игрище, а точната визия от 3d визуализациите беше постигната, след като инвеститорът успя да приложи коректната улична регулация и изгради 6 метра широк тротоар, погрижи се да има достатъчно улично осветление и зеленина около сградата. В резултат на това цялостният облик на района беше подобрен и модернизиран, а AMur Residence се вписа хармонично в средата и се превърна в пример за това как трябва да се развива новото жилищно строителство.

  AMur Residence беше въведен в експлоатация през лятото на 2020 г., спазвайки всички предварително заложени срокове.  В резултат на целия този труд и успешно взаимодействие между различните екипи, съвсем заслужено AMur Residence се превърна в истински хит на пазара. Комплексът стана носител на две награди - за най-продаван комплекс и за най-добра реализация - в Годишните награди на BULGARIAN PROPERTIES за 2019 и 2020 г.  Park View Residence - комплекс в кв. Банишора

  Над 450 апартамента в 2 сгради - напълно разпродадени от BULGARIAN PROPERTIES

  Комплекс Park View Residence стана носител на две поредни отличия за най-продаван комплекс в Годишните награди на BULGARIAN PROPERTIES в резултат на изключителния интерес и активни продажби, които успяхме да генерираме.

  За неговото рекламно представяне получихме и ценното отличие за Най-добра реклама на имот за 2020 г. в Годишните награди на Imoti.net

  Рекламната кампания, която BULGARIAN PROPERTIES организира, включва дигитални и печатни рекламни канали, радио и аутдор реклама.

  Най-важното е представянето на обекта с обява на челни позиции в сайта на BULGARIAN PROPERTIES, който е един от най-посещаваните и популярни имотни сайтове, носител на награда за Сайт на годината за 2019.

  BULGARIAN PROPERTIES провежда и финансира мащабна платена реклама в Google и Facebook, както и в други социални мрежи. Поддържа платена реклама във водещите имотните портали, изготвя ПР материали в различни печатни и онлайн медии, като дори успява да включи своите топ обекти в репортажи по националните телевизии.

  В рекламните дейности на компанията влизат поддържане на фейсбук и инстаграм страници на обектите с редовни постове, снимки и видео, имейл кампании и други активности по директен маркетинг на обекта до огромната база с над 500 000 клиента на компанията. По този начин BULGARIAN PROPERTIES успява да достигне до всички потенциални купувачи и да осъществи основната цел - пълна продажба на наличните единици в сградата.  При получаването на отличието Полина Стойкова сподели, че за нея е особено вълнуващo да приеме тази награда. Не само защото рекламата е в нейните отговорности и компетенции, но и защото рекламата е отличителната черта на компанията, нещо, което BULGARIAN PROPERTIES прави мащабно и забележимо и което винаги е било наш приоритет.

  "Park View Residence е проект, който ни даде възможност да се развихрим и да покажем на какво сме способни. Бюджетите, които влагаме в реклама, са значителни и са изцяло за наша сметка и затова ние намираме най-подходящите и ефективни начини да ги влагаме така, че да водят до резултати. И така можем да се похвалим с напълно разпродаден комплекс от две фази и близо 450 апартамента."

  Полина Стойкова допълни, че рекламата е само един от компонентите, които водят до успешната реализация на даден обект. Останалите важни неща са консултирането в разработването на проекта и неговото ценообразуване, в което дейно участие взима лично Михаил Чобанов като опитен предприемач и инвеститор в собствени жилищни проекти. За своята роля той споделя, че създава и реализира възложените ни проекти, като свои собствени проекти!

  Важен е и екипът от професионални брокери, ръководени от другия съдружник в компанията Виктор Вучелийски, както и юридическото обсужване от нашите юристи, както и следпродажбеното обслужване до предаването на владението на новия собственик.

  "Така ние постигаме най-важното - а именно щастливи купувачи, които са доволни с избора си на нов дом и с подкрепата, която им даваме по време на целия процес."


  Vitosha View - ексклузивен комплекс в кв. Кръстова вада

  Наложена марка за елитно ново строителство, 6 сгради напълно разпродадени от BULGARIAN PROPERTIES

  Vitosha View е един от най-успешните комплекси ново строителство в София. Разположен е в кв. Кръстова вада на бул. Черни връх. Той стартира през 2015 г. и даде тласък на развитието на този район, който към момента се е превърнал в един от най-предпочитаните от купувачите.

  Комплексът е един дългосрочен проект лично на Михаил Чобанов с цел създаване на цял нов квартал с чисто нова инфраструктура и качествени жилища за модерния градски човек. Затова фирмата-инвеститор е в процес на мащабно градоустройствено планиране в района.

  Vitosha View е възложен ексклузивно за маркетинг и продажби на BULGARIAN PROPERTIES и резултатите са видими - наложен бранд, напълно разпродадени жилища в среден и висок ценови клас и листа с чакащи да се сдобият с имот в следваща фаза на проекта.


  New Comfort Home - комплекс до метростанция Г.М. Димитров

  Качествено изпълнение от доказан строител

  С наша помощ беше продаден и последният наличен апартамент в комплекс New Comfort Home в кв. Дианабад!

  За неговата реализация BULGARIAN PROPERTIES работеше като ексклузивна агенция по рекламата и продажбите. Благодарим за доверието! Радваме се, че бяхме част от този мащабен проект в един от топ районите на София.


  Kenar Residence - сграда с озеленен двор на бул. Сливница и ул. Д. Петков

  Жилищa ново строителство до училище, парк и отлични транспортни връзки

  Това е още един от нашите ексклузивни проекти, за който можем да се похвалим, че беше напълно разпродаден от нас! ✅

  Искрени благодарности на Кенар Резидънс за доверието, което ни гласуваха, като ни възложиха ексклузивно маркетинга и продажбите на комплекса!

  Дадохме всичко от себе си, за да постигнем нашата цел - а именно доволни купувачи и инвеститори, и пореден напълно разпродаден обект ново строителство в нашето портфолио! ✔️

  За неговата реализация BULGARIAN PROPERTIES работеше като ексклузивна агенция по рекламата и продажбите. Благодарим за доверието! Радваме се, че бяхме част от този мащабен проект в един от топ районите на София.

  Вижте видео с изграждането на Кенар Резидънс от старта:


  Поверете ни маркетинга и продажбите и на вашия обект ново строителство в София или страната! Ние отлично знаем как да постигнем желания резултат - пълната продажба на сградата.

  Обадете ни се на 0886 033 033

  Обявете имот за продажба с нас!
  Сподели
  Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
  BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
  Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
  Вижте още
  Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
  Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
  Вижте още

  Изпратете запитване