Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Недвижими имоти в района на Ваксево продава и отдава под наем

Село Ваксево е разположено в планински район в област Кюстендил, от двете страни на река Елешница. На около 2 км от селото се намира местността „Студената вода“, където има останки от антично селище от праисторическо време. Наоколо има и други открити останки от укрепления и антични селища. На 4 км от Ваксево има средновековна църква, а в селото има и две Възрожденски църкви.

Сред другите интересни места за посещение тук са историко-етнографски музей, паметник на загиналите войници, но особено интересен е зимен дъб на 300 година в местността „Църквището“. През селото минава река Елешница, където има условия за риболов на мряна и пъстърва, както и на клен. Всяка година на 25 май в селото се провежда събор.

Село Ваксево предлага разнообразни оферти за покупка на къщи и вили, като има и оферти за продажба на земя. Цените в региона са разумни, което е добър знак за инвеститорите. Районът е подходящ за селски туризъм и различни видове планински спортове. Ако търсите да закупите имот в село Ваксево или искате да продадете притежаван от вас имот, можете да се свържете с нашата агенция за недвижими имоти.
Прочетете цялата информация
Имате имот за продажба във Ваксево?

Изпратете запитване