Контакти
0

Недвижими имоти в района на Ветрино продава и отдава под наем

Село Ветрино е разположено в Североизточна България в област Варна, недалеч от магистралата София – Варна, второкласният път Тервел – Айтос и ЖП линията София – Варна. В близост до село Ветрино са още пристанище „Варна - запад“, както и летище Варна. Интересно е да се отбележи, че село Ветрино е на 45 км от два областни града, а именно Варна и Шумен.

Районът на селото е селскостопански, с голяма площ обработваеми земеделски земи. Тук има и кравеферма, като освен това се развива пчеларството и винопроизводството. На територията на общината има пет микроязовира. В районът има почивна база, хижа, както и етнографски комплекс за селски туризъм. В село Ветрино има още детска градина и училище.

До село Ветрино има защитена местност, наречена „Голямата канара“, където могат да се видят египетски лешояд и белоопашат мишелов. Сред запазените забележителности в селото са няколко параклиси и църкви, сред които църквата „Свети Димитър“. Именно на Димитровден селото празнува традиционния си ежегоден събор.

В село Ветрино има добър избор на оферти за продажба на парцели земя, къщи и вили. В градовете до селото има и голямо предлагане на апартамeнти за продажба и под наем. Цените биха задоволили всеки бюджет. Брокерите от нашата агенция за недвижими имоти могат да ви предоставят различни оферти за имоти за продажба в района на село Ветрино, както и да ви съдействат, в случай че искате да продадете имот тук.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване