Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Недвижими имоти в района на Виноградец продава и отдава под наем

Разположено в Южна България, село Виноградец е част от област Пазарджик. То е основано в миналото от няколко големи фамилии, като над 90 процента от жителите тук изповядват християнството. Край селото има останки от три крепости, като има открита и тракийска могила. Основният поминък на населението е лозарството, като във Виноградец се намира и една от най-големите винарски изби в България.

В село Виноградец петък е пазарен ден, а ежегодния събор се провежда на 15 август. Освен това тук се празнува и Дервишовден, който е весел кукерски празник. Традиционно в селото за празниците се приготвя печено агне в зидана селска фурна.

Виноградец е хубаво и голямо село с избор на разнообразни имоти. Тук се предлагат за продажба къщи и вили, както и парцели земя, върху които може да се строи. Агенцията ни за недвижими имоти може да ви съдейства в избора на правилния имот за вас, както и да ви помогне да продадете имот.
Какви къщи се предлагат в Виноградец?
Прочетете цялата информация
2 намерени оферти
Подреди по
Имате имот за продажба във Виноградец?
Продажба
За частни лица
Къща с голям двор с. Виноградец Разположена в хубаво село в близост до АМ Тракия Предлагаме за продажба къща в с.Виноградец. Къщата е едноетажна с РЗП от 78 кв.м. и голям двор към нея с площ 1280 кв.м., в който е обособена стопанска постройка и е засаден с лозя и плодови дръвчета. Налични са ток, вода и канализация. Имотът се нуждае от основен ремонт.
€ 28 000
Площ: 78 м2  Двор: 1 280 м2
Тип на имота: Къща
Петър Петаларев Старши брокер, Пловдив
Продажба
Чудесен семеен дом на 20 км от Пазарджик Близо до гр. Пазарджик Обзаведена нова двуетажна къща със сауна и голям двор Имаме удоволствието да представим за продажба нова двуетажна къща (2014 година) с голям поддържан двор от 1300 кв.м. с чудесна локация на 20 км от Пазарджик, на около 50 км от Пловдив и на 75 км от столицата София. Къщата е на два етажа по 113 кв.м. със следното
€ 189 900
Площ: 226 м2  Двор: 1 300 м2
Тип на имота: Къща
Петър Петаларев Старши брокер, Пловдив
2 от 2 резултата

Изпратете запитване