Контакти
0

Недвижими имоти в района на Виноградец продава и отдава под наем

Разположено в Южна България, село Виноградец е част от област Пазарджик. То е основано в миналото от няколко големи фамилии, като над 90 процента от жителите тук изповядват християнството. Край селото има останки от три крепости, като има открита и тракийска могила. Основният поминък на населението е лозарството, като във Виноградец се намира и една от най-големите винарски изби в България.

В село Виноградец петък е пазарен ден, а ежегодния събор се провежда на 15 август. Освен това тук се празнува и Дервишовден, който е весел кукерски празник. Традиционно в селото за празниците се приготвя печено агне в зидана селска фурна.

Виноградец е хубаво и голямо село с избор на разнообразни имоти. Тук се предлагат за продажба къщи и вили, както и парцели земя, върху които може да се строи. Агенцията ни за недвижими имоти може да ви съдейства в избора на правилния имот за вас, както и да ви помогне да продадете имот.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване