Контакти
0

Недвижими имоти в района на Владо Тричков продава и отдава под наем

Разположено в Западна България, село Владо Тричков се намира в планински район и е част от община Своге в Софийска Област. Към селото се включва вилна зона Ромча и вилна зона Калугерица. Селото е красиво разположено по дефилето на река Искър и е само на 17 км от столицата. Тук постоянно живеят около 1300 души, като има редовен ЖП и автобусен транспорт. Ежегодният събор на селото се провежда на 6 септември.

Вилна зона Ромча разполага със смесен магазин и кръчма, както и с църква и фурна. Тук спират всички пътнически влакове, които преминават през Искърското дефиле. Сборът на Ромча е на 6 май. Тогава много хора се преместват във вилите си за лятото и районът се оживява. Вилна зона Калугерица също е в землището на село Владо Тричков. Тя е изключително красива местност, която е оградена от планини и прорязана от река Искър. Вилната зона също се обслужва от влак.

Изборът на имоти в село Владо Тричков и прилежащите му вилни зони Ромча и Калугерица е доста голям. Тук се предлагат оферти както на парцели земя с различна големина и статут, така и оферти за къщи и вили. Брокерите от нашата агенция за недвижими имоти могат да ви съдействат както за закупуването на имот в района на село Владо Тричков, така и за продаването на имот тук.

Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Продажба
УПИ в с. Владо Тричков с лесен достъп до столицата Близо до гр. Своге Живописен парцел за жилищно строителство близо до р. Искър Предлагаме за продажба урегулиран поземлен имот (970 кв.м.) в с.Владо Тричков, махала Калугерица. Имотът се намира в красива местност близо до р.Искър, на 10 минути пешеходно разстояние от ЖП гарата и на 25 км от центъра на София. Имотът включва геодезическо заснемане и ...прочети повече
1 от 1 резултати

Не можете да намерите подходящ имот? Свържете се с нас, ние ще Ви помогнем!

Изпратете запитване