Контакти
0

Недвижими имоти в района на Врабево продава и отдава под наем

Разположено в Северна България, село Врабево се намира в средата между градовете Ловеч, Троян и Севлиево. Селото се е наложило като естествен център в околността и до 2006 година тук е функционирала гимназия.

Селото е разположено в Предбалкана и предлага различни възможности за спорт и туризъм. Тук има стара църква, ветеринарна лечебница, часовникова кула, както и няколко фамилни къщи със запазена архитектура. Тук има няколко известни местности, сред които Гяур Баир, Въртешница, Ледево, Курдова могила, Царевец, Царската чешма и други. Ежегодният събор на селото се провежда на празника на Св. Архангел Михаил и се празнува с танци и песни на площада.

В района на село Врабево има различни оферти за продажба на недвижими имоти, сред които вили и къщи. Освен това има и парцели земя, върху които може да се строи. Ако вие искате да закупите имот в района на селото или искате да продадете притежаван имот, то нашата агенция за недвижими имоти може да ви съдейства.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване