Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Недвижими имоти в района на Здравец продава и отдава под наем

Здравец е село в Североизточна България. То се намира в община Аврен, Област Варна и е на около 10 км от село Аврен. Село Здравец е малко и добре устроено село, разположено на 15 км от грд Варна. Язовир Здравец се намира на 2 км от селото. Селото има добре развита инфраструктура и притежава всички условия за целогодишно живеене.

Районът предлага прекрасна възможност за инвестиции в имот – прекрасната природа, свежият въздух и мек климат допринасят за славата на с. Здравец, а близостта на местния язовир предоставя възможност за активен селски туризъм. Ако искате да купите имот в село Здравец - къща, вила, парцел - BULGARIAN PROPERTIES ще ви помогнат да намерите точно това, което търсите.
Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Имате имот за продажба в Здравец?
Продажба
Урегулиран парцел в село Здравец с. Здравец Атрактивен парцел в регулация. Предлагаме на вашето внимание, урегулиран парцел с площ 4,697 кв.м. в село Здравец. Земята се намира в местност Неделчева Чешма и е в регулация с изготвен ПУП. - Плътност на застрояване - 25% - Кинт: 0.8 - Плътност на усвояване 40% - минимално озеленяване
€ 35 000
4 697.00 м2 (7 €/м2)
Тип на имота: Парцел в регулация
Красен Захариев Брокер, Варна
1 от 1 резултата

Изпратете запитване