Контакти
0

Недвижими имоти в района на Златна Панега продава и отдава под наем

Село Златна Панега се намира в Северна България и е част от община Ябланица в Ловешка Област. В селото има красива и добре запазена църква „Възнесение Христово“, няколко хранителни магазина и кафене, както и втория по големина циментов завод в страната. До село Златна Панега е разположен най-големия карстов извор в България. В селото е сниман филма „Златната река“.

Предлагането на недвижими имоти в района на село Златна Панега е разнообразно, като най-вече имотите за продажба са къщи и вили. В близкият град Ловеч се предлагат и апартаменти под наем и различни жилища за продажба. Цените са разумни и биха задоволили всяко търсене. В случай, че притежавате имот в района на село Златна Панега, който искате да продадете, можете да се свържете с брокерите от нашата агенция за недвижими имоти, които биха могли да ви съдействат при продажбата.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване