Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Неработни дни на Централния офис на BULGARIAN PROPERTIES

2012-04-26   |  BULGARIAN PROPERTIES, Централен офис

Уважаеми клиенти и партньори, бихме искали да ви уведомим, че по време на официалните почивни дни за страната - 30 април и 1 май, централният офис на BULGARIAN PROPERTIES ще бъде затворен.

В случай, че искате да се свържете с нас по време на празниците, можете да се обаждате на тел: 02 9 11 50 или да се свързвате с нашите регионални офиси, които биха могли да организират среща или оглед при предварителна уговорка. Ще се опитаме да бъдем максимално полезни и по време на почивните дни.

Ако желаете да си уговорите среща с нас или да организирате оглед след празниците, ще се радваме да ни пишете или да ни се обадите!

Весели празници!


  прочети повече статии

Сподели
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище тук!
Вижте още
AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още

Изпратете запитване