Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Промоция по застраховки на недвижимо имущество за физически лица

2011-05-09   |  BULGARIAN PROPERTIES

От 02.05.2011 г. до 16.07.2011 г. BULGARIAN PROPERTIES и Застрахователно дружество "Алианц България" предлагат специална промоция на застраховки за физически лица. Промоцията включва до 45% отстъпка по застраховка “Жилищни сгради и домашно имущество” от стандартната тарифа на компанията.

В допълнение към промоцията по застраховка “Жилищни сгради и домашно имущество” клиентите получават и 30% отстъпка по застраховка“Кражба чрез взлом”.

Застраховката “Жилищни сгради и домашно имущество” е предназначена за движимото и недвижимо имущество, което е собственост или за което отговорност носи физическо лице.

Прочетете още за промоцията

  прочети повече статии

Сподели
Последен апартамент в AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още

Изпратете запитване