Коментари на наши клиенти - страница 4

Коментари на наши клиенти - страница 4
BULGARIAN PROPERTIES

На тази страница можете да прочетете коментари и отзиви на наши клиенти, които са ползвали услугите ни да купят, продадат, наемат или отдадат под наем имоти в цялата страна.

В момента имаме 186 коментара

От Крейк Макмат от Англия, изпратено на 01 Юни 2016
Специални благодарности на моя приятел Сергей Пеловски, който ми предостави първокласно обслужване. Горещо препоръчвам него, Bulgarian Properties и техните услуги.

От Махмуд Або Схабаб от Ливан, изпратено на 30 Май 2016
Високо ценя целия процес на сътрудничество, помощ и подкрепа, оказана ми от офисите на Bulgarian Properties, особено от офис Варна и Централния офис в София (с огромна благодарност към Сергей Пеловски).
Радвам се, че придобих имот чрез вашата страхотна компания.
Най-добри пожелания на целия екип на Bulgarian Properties.
Махмуд
От Елена Кирилова от София, изпратено на 27 Май 2016
Благодаря за успешно свършената работа на Добринка Николова. Изключително професионално отношение и познания. Не се спря пред никакви трудности за осъществяване на сделката, а ние имахме доста такива от страна на банките. Оказа ни адекватно финансово и правно съдействие. Беше до нас от началото до края на сделката и след това. Определено отново ще работя и ще препоръчвам компанията. Голямо БЛАГОДАРЯ на Добринка Николова!

От Луси Смит от Англия, изпратено на 17 Май 2016
Току-що продадохме имота си нашия имот чрез Bulgarian Properties. Сергей Пеловски бе много професионален, приятелски настроен, отзивчив и надежден. Не срещнахме никакви проблеми и целият процес вървеше гладко. Горещо ги препоръчвам! Не бих се поколебала да работя с тях отново.
От Кремена Халваджиян от София, изпратено на 17 Май 2016
Искам да изкажа удовлетворението си от работата с Никола Чолаков. Срещнахме изключително любезно отношение,адекватност и коректност. В ситуация, независеща нито от нас, нито от него, той прояви изключителна ангажираност и всеотдайност и проблема беше решен...въпреки че се случи на връх Великден:) На малко хора в днешно време може да се разчита така. Трябва да отбележа,че макар и специалист предимно по имотите в Гърция, той откликва и на всякакви други въпроси,тъй като се отнася с клиентите си с огромен професионализъм. По тази причина и за нас е удоволствие да се обръщаме към него!

<< 1 2 34 5 6 7 8 38>>
Всички коментари от клиенти (186)
Коментирайте качеството на услугите, които сте получили от BULGARIAN PROPERTIES
Използвали сте услугите на BULGARIAN PROPERTIES да купите, продадете или наемете недвижим имот?
Ще се радваме да споделите с нас вашите впечатления от екипа ни, вашите коментари, идеи и предложения и др.
Име:
Град:
Имейл:
публикувайте моето писмо
Please type this word.
*Въведете символите, изписани по-горе
коментар:

Благодарим Ви предварително!
Коментари от клиенти
Аз искам да изкажа огромни благодарности на Ангел Соколов и Гергана Тасена, който ни осигуриха ...
Професионално и бързо обслужване получих от Анди Пийч, който работи в офиса на BULGARIAN PROPERTIES ...
Много сме доволни от обслужването, което Христо ни предостави при търсенето на апартамент в София. ...
Нашият екип от опитни юристи може да ви консултира по всякакви правни казуси
Пълен набор от имуществени и всякакви други типове застраховки
Разходете се из имотите с помощта на специално заснетите видеоклипове!
Последни Новини
Оживление на пазара на имоти

25//2016
capital.bg

Софийският жилищен пазар продължава да се развива, след като активността се възроди отново през 2014 г., маркирайки залеза на годините на кризата. За изминалото трето тримесечие, както и за деветте месеца на годината, столицата е лидер с най-интензивен пазар, следвана от Пловдив. Сделките за деветте месеца на 2016 г. са пораснали със 7.21% на годишна база според данните на Агенцията по вписванията... прочети повече

Последни регионални новини
Модерна офис сграда от клас „А” отвори врати в Пловдив

28//2016
Монитор, 27.10.16

Пред Пловдив има отлични перспективи за привличане на инвестиции в IT и аутсорсинг бизнеса, които да допринасят за икономическия растеж на града. Тази тенденция беше отбелязана по време събитие за откриването на най-новата офис сграда клас „А" в градът. Очакванията на инвеститорите от Галакси Инвестмънт Груп са проектът Офис Парк Пловдив да подкрепи икономиката на града, като го направи значително... прочети повече

Знаете ли, че?
Брокери очакват умерен ръст на цените на имотите през 2017 г

02//2016
Econ.bg

Брокери очакват повече сделки и умерен ръст на цените на недвижимите имоти през 2017 г. Някои от тях прогнозират, че гражданските протести срещу застрояването на кварталите ще продължат и това би засегнало инвеститорите. Опасенията им са свързани и с несигурността около санирането на жилищните сгради... прочети повече