Коментари на наши клиенти - страница 4

Коментари на наши клиенти - страница 4
BULGARIAN PROPERTIES

На тази страница можете да прочетете коментари и отзиви на наши клиенти, които са ползвали услугите ни да купят, продадат, наемат или отдадат под наем имоти в цялата страна.

В момента имаме 186 коментара

От Крейк Макмат от Англия, изпратено на 01 Юни 2016
Специални благодарности на моя приятел Сергей Пеловски, който ми предостави първокласно обслужване. Горещо препоръчвам него, Bulgarian Properties и техните услуги.

От Махмуд Або Схабаб от Ливан, изпратено на 30 Май 2016
Високо ценя целия процес на сътрудничество, помощ и подкрепа, оказана ми от офисите на Bulgarian Properties, особено от офис Варна и Централния офис в София (с огромна благодарност към Сергей Пеловски).
Радвам се, че придобих имот чрез вашата страхотна компания.
Най-добри пожелания на целия екип на Bulgarian Properties.
Махмуд
От Елена Кирилова от София, изпратено на 27 Май 2016
Благодаря за успешно свършената работа на Добринка Николова. Изключително професионално отношение и познания. Не се спря пред никакви трудности за осъществяване на сделката, а ние имахме доста такива от страна на банките. Оказа ни адекватно финансово и правно съдействие. Беше до нас от началото до края на сделката и след това. Определено отново ще работя и ще препоръчвам компанията. Голямо БЛАГОДАРЯ на Добринка Николова!

От Луси Смит от Англия, изпратено на 17 Май 2016
Току-що продадохме имота си нашия имот чрез Bulgarian Properties. Сергей Пеловски бе много професионален, приятелски настроен, отзивчив и надежден. Не срещнахме никакви проблеми и целият процес вървеше гладко. Горещо ги препоръчвам! Не бих се поколебала да работя с тях отново.
От Кремена Халваджиян от София, изпратено на 17 Май 2016
Искам да изкажа удовлетворението си от работата с Никола Чолаков. Срещнахме изключително любезно отношение,адекватност и коректност. В ситуация, независеща нито от нас, нито от него, той прояви изключителна ангажираност и всеотдайност и проблема беше решен...въпреки че се случи на връх Великден:) На малко хора в днешно време може да се разчита така. Трябва да отбележа,че макар и специалист предимно по имотите в Гърция, той откликва и на всякакви други въпроси,тъй като се отнася с клиентите си с огромен професионализъм. По тази причина и за нас е удоволствие да се обръщаме към него!

<< 1 2 34 5 6 7 8 38>>
Всички коментари от клиенти (186)
Коментирайте качеството на услугите, които сте получили от BULGARIAN PROPERTIES
Използвали сте услугите на BULGARIAN PROPERTIES да купите, продадете или наемете недвижим имот?
Ще се радваме да споделите с нас вашите впечатления от екипа ни, вашите коментари, идеи и предложения и др.
Име:
Град:
Имейл:
публикувайте моето писмо
Please type this word.
*Въведете символите, изписани по-горе
коментар:

Благодарим Ви предварително!
Коментари от клиенти
През тази година нашето семейство закупи къща в България. Ползвахме услугите на офиса на BULGARIAN ...
Кацайки в България след Москва, разбираш, че Раят на Земята е БЪЛГАРИЯ! Купувайки имот в България – ...
Искаме да изразим огромна благодарност на Бисер Любенов за помощта и добра организация на ...
каза Алла от
Четете актуална информация за имоти, икономика и туризъм!
Нашият екип от опитни юристи може да ви консултира по всякакви правни казуси
Разходете се из имотите с помощта на специално заснетите видеоклипове!
Последни Новини
2016 - Бум за жилищния пазар в големите градове

03//2017
investor.bg

За жилищния пазар 2016 г. вероятно се усещаше като 2005 или 2006 г. Поне за пазара в София и другите големи градове, които превключиха на „пета скорост“. И ако 2015 г. се характеризираше с думата „възстановяване“, асоциациите през 2016 г. са по-скоро за „бум“, а може би дори и за малко „лудост“. Лудост заради бързия ръст на цените, на сделките с имоти в строеж, дори в начална фаза на строителство... прочети повече

Последни регионални новини
Първата метростанция с топла връзка с мол

26//2016
http://fakti.bg

Метростанция „Витоша” е първата, която разполага с топла връзка с търговски център. Тя беше открита днес на официална церемония, на която присъстваха премиера Бойко Борисов, кметът на София Йорданка Фандъкова и министри.

„До момента имаме над 40 км подземен релсов път с 35 метростанции. От днес още над 20 000 софиянци ще ползват най-удобния, най-екологичен и бърз градски транспорт. ... прочети повече

Знаете ли, че?
Полина Стойкова за Капитал: Възходящият тренд в София ще продължи

23//2016
capital.bg

Капитал интервюира експерти от водещи компании за недвижими имоти относно случващото се на пазара и тенденциите за следващата година. На въпросите на икономическия ежедневник отговори Изпълнителния директор на BULGARIAN PROPERTIES Полина Стойкова MRICS

1. Каква беше изминалата година, ... прочети повече