Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Нова жилищна сграда в центъра на София се отличава с чудесно местоположение и комфортна среда

2009-08-31   |  stroitelstvoimoti.com, 31.09.2009

В напреднала фаза е реализацията на жилищния проект “Антим суитс” в столицата. Сградата е разположена в сърцето на София, на ул. “Антим I”, в близост до бул. “Тодор Александров” и улиците “Пиротска” и “Цар Симеон”. Местоположението на обекта съчетава предимствата на тихата малка уличка, от която за минути пеша се стига до реномираните търговски и бизнес центрове на града, както и до основен столичен булевард, откъдето всяка дестинация е достъпна. От години този район привлича много инвестиции, като една от най-значимите е “Mall of Sofia”.

Строител и инвеститор на “Антим суитс” е “ММ-КО” ЕООД. Архитектурният проект е дело на арх. Веселин Нягулов. “Бългериан Пропертис” ООД е ексклузивната агенция за продажба на имоти.

Разгънатата застроена площ на сградата е около 2000 кв. м. Тя ще разполага с 15 апартамента, 3 ателиета и 13 гаража, офис и магазин. Разпределението на стаите е изключително функционално, като пространството е оползотворено така, че да се спестят излишни коридори и антрета. Малкият брой жилища пък предразполага към по-лесно поддържане на общите площи в блока. От по-високите етажи се разкриват възхитителни гледки над покривите на съседните сгради към Витоша и кубетата на храм-паметника “Александър Невски”.

Дизайнът на фасадата е силно въздействащ с умелата комбинация на дърво и декоративна релефна мазилка в топли тонове, което създава лукс и хармония. Използвана е PVC дограма с цвят на златен дъб, която допринася за привлекателния облик на жилищата както отвътре, така и отвън.

За изпълнението на общите части са предвидени материали в топли тонове, като покритието ще бъде от висококачествен мрамор. Всеки детайл на общите площи - дървената масивна входна врата, иноксовият асансьор с огледало и озвучаване, осветлението със сензори за движение - ще допълва цялостната хармоничност в сградата.

Помислено е и за сигурността. Ще бъдат монтирани камери за видеонаблюдение, които ще се следят от 24-часова охрана в обособено за целта охранително помещение.

Очаква се реализацията на проекта да бъде завършена през декември 2009 г.

АНТИМ СУИТС
  прочети повече статии

Сподели
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още

Изпратете запитване