Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

ОББ засне клип в един от най-елитните имоти, предлагани от BULGARIAN PROPERTIES

2011-04-29   |  BULGARIAN PROPERTIES

Една от най-елитните къщи, които BULGARIAN PROPERTIES предлагат, се превърна в мястото, където Обединена българска банка (ОББ) засне своя най-нов рекламен клип. Еднофамилната новопостроена къща се намира в една от елитните части на София - кв. „Киноцентъра-Бояна”. Къщата е част от затворен комплекс от 7 еднофамилни къщи, наречен "Gentle House".

Къщата е проектирана с изключителен мащаб, с много въздух и простор във всички нейни вътрешни и външни пространства. Имотът е почти напълно обзаведен и оборудван, със стилни мебели и уреди от най-висок клас. Къщата разполага и със собствен уединен двор.

За повече информация разгледайте офертата на къщата в комплекс "Gentle House"

Прочетете повече за ипотечните кредити на ОББ

Гледайте клипа на ОББ

Get the Flash Player to see this player.



  прочети повече статии

Сподели
Феста Чамкория Форест Резиденс - твоят рай в сърцето на Боровец!
Почувствайте се у дома в Боровец! Купете собствен ваканционен дом в напълно завършен и целогодишно работещ комплекс. Можете да избирате от налични 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти в елитния комплекс Феста Чамкория Форест Резиденс, разположен сред борови гори в стария център на курорта.

БЕЗ КОМИСИОННА!
Вижте още
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище тук!
Вижте още

Изпратете запитване