Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Канят на почивка преди покупка

2009-06-25   |  Сп. Имам Имот, бр. 13, юни-юли 2009 г.

В портфолиото от предложения на Бългериан Пропертис и Лукс Имоти е и ваканционният комплекс Белведере Холидей Клуб. Той се намира в новата модерна зона на Банско, само на около 400 метра от кабинковия лифт.

Комплексът е построен от КП Имобилиен, дъщерна компания на MOTO-PFOHE и собственост на германския предприемач Карл Хайнц-Пфое, който развива успешна дейност в България повече от 18 години.

Архитектурният проект е на Art New Vision, едно от най-успешните български архитектурни бюра през последните години. Обектът е проектиран според изискванията за модерен ваканционен обект. Строително-монтажните работи са извършени от АТ „Инженеринг", една от водещите компании в бранша у нас.

Белведере Холидей Клуб е наистина един от най-добрите ваканционни обекти в Банско, с много вътрешно пространство и зеленина, красива архитектура и екстри. Комплексът се състои от три блока с луксозни апартаменти. Партерните етажи са заети от допълнителните съоръжения и удобства. Никакви компромиси не са правени с качеството на материалите или със стандарта на довършителните работи. Собствениците могат да разчитат на имот, построен и отговарящ на най-високите изисквания, гарантирани от АТ „Инженеринг".

Цените на луксозните апартаменти в Белведере започват от 34 957 евро, или от 699 евро/кв. м. От Лукс Имоти предлагат на евентуалните си клиенти да посетят комплекса за няколко дни. А ако след това решат да купят имот там, цената на почивката - оглед ще им бъде възстановена.

Белведере Холидей Клуб разполага с ресторант, виенска сладкарница, закрит и открит басейн със зона за възрастни и за деца, лоби бар, минимаркет, магазин за сувенири, зала с билярди, дартс и други забавни игри, детска занималия, бизнес център, конферентна зала с места за 100 души, гардероб за ски и голф принадлежности, паркинги и подземен гараж. В спа центъра има сауни, парни бани, джакузи, солариуми, масажи и стаи за релаксация. За активен спорт могат да се ползват фитнес зала, тенис корт, футболно игрище с размери 50х40 метра, игрища за волейбол, баскетбол и бадминтон. Под наем се предлагат автомобили, велосипеди и АТВ-та, собствен автобус на комплекса осигурява превоз до кабинковия лифт, центъра на Банско и голф игрището.

Белведере Холидей Клуб

  прочети повече статии

Сподели
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още
AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още

Изпратете запитване