Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Елхово чества своя празник с танци и песни

2010-03-31   |  БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС

През 1994 г. Общински съвет Елхово взима решение ежегодно да се чества празник на град Елхово през най-близките събота и неделя до 26 март. Кулминацията на празника тази година беше на 27 март, а в предходната седмица бяха организирани редица мероприятия.

Както винаги и тази година имаше по нещо за всеки вкус. Мероприятия включваха туристически поход, концерт на самодейни състави, футболен турнир „За купата на петте кмета”, спортно-състезателни игри - стрийтбол, тенис на маса, изложби и танци.

Официалната празнична програма в Елхово започна с парад на централния площад, воден от Духов оркестър Ямбол и мажоретки. След това програмата продължи с концерти, кулминацията на които бяха фойерверките.

Празничната програма завърши на 28 март с пешеходен поход по еко-пътека “Дрънчи дупка” и детски футболен турнир.

През последните няколко години Елхово се превърна в притегателно място за тези, които искат да се сдобият с имот сред красива и чиста природа. Множеството интересни оферти в съчетание със спокойствието и чудесната природа правят Елхово и региона идеално място за живеене и пълноценна почивка.

Разгледайте нашите оферти в/близо до Елхово

  Още новини

Сподели
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още

Още Новини

Фирмени
Kenar Residence - напълно разпродаден от BULGARIAN PROPERTIES!

За нас днес е вълнуващ ден! Радваме се да споделим, че един от нашите ексклузивни проекти - Кенар Резидънс в гр. София - вече е напълно разпродаден! ✅

Поздравяваме всички, които избраха този проект за своя нов дом! 🔑👪 Той уверено навлиза във финален етап на изграждане и до края на годината ще може да посрещне своите новодомци.

Искр...

10 Април, 2024
последни новини
Дължим ли данъци при продажба на имот?

В данъчния сезон отговаряме на един от често задаваните въпроси при попълване на данъчна декларация от страна на физически лица:

Дължим ли данък при продажба на недвижим имот? Как се изчислява този данък? Кога продажбата на имот е освободена от данъци?

Доходите на физическите лица, придобити през календарната година, се декларират до 30 април на следващата година с г...

10 Април, 2024
последни новини
Силен старт: Имотният пазар в София с най-много сделки от 2008 г. насам

Имотният сектор в столицата отбелязва по-добро първо тримесечие от 2022 г., която беше най-добрата година за настоящия цикъл на пазара



Имотният пазар в София започна 2024 година на много високи обороти. През първото тримесечие в столицата са вписани 7298 покупки на недвижими имоти. Това е ръст с 14,4% спрямо същия период на 2023 г., когато бяха вписани 6381 пок...

05 Април, 2024
Фирмени
Брокери на месец април 2024

Пролетта е тук и с нея идват нови възможности на пазара на недвижими имоти!

Март месец донесе поредица от сделки и затвърди активността на пазара, което ни позволи да приключим успешно първото тримесечие на годината. Видяхме значително движение не само в големите градове, но и в любимите ни морски и ски курорти. Също така, сезонът за покупка на селски къщи е в разгара си, добавяйки ...

02 Април, 2024

Изпратете запитване