Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Качествените имоти първи ще се възстановят от кризата

2010-01-04   |  Profit.bg, 29.12.2008

Имотният пазар следва пряко икономическото развитие и съответно, когато икономиката започне да излиза от кризата, тогава и имотният пазар ще започне да се възстановява, коментираха от Бългериан Пропертис за Profit.Bg.

Възможно е имотният пазар да реагира малко по-бързо на позитивните тенденции и да изпревари същинското икономическо възстановяване.

Със сигурност можем да кажем, че началото на 2010 г. няма да се различава от случващото се на пазара в момента. Очакват ни още няколко тежки месеца, в които цените на офертите за продажба на имоти ще продължат да се коригират, за да достигнат пазарни нива.

От пролетта на 2010 г. можем да очакваме раздвижване на пазара и ако новините за икономиката са добри, ако банките активизират кредитирането, ако хората се почувстват по-сигурни за работата си и доходите си, сделки ще започнат да се случват по-активно и в по-големи обеми.

Очаквам сегментът на елитните и качествени имоти да се възстанови първи от кризата, сподели Никола Стоянов, управляващ директор на Лукс Имоти.
Първо това ще се случи на пазара на качествени имоти в София и Варна, а след това и в другите големи градове.

При наемите ще има стабилно търсене и предлагане, като там ще има добър баланс. Нищо интересно няма да се случва за спекулантите на този пазар, сподели още експертът.

Апартаменти в София на цени под 800 евро на кв.м.

Разгледайте нашите НАЙ-ИЗГОДНИ ОФЕРТИ

Разгледайте нашите ИМОТИ С НАМАЛЕНИ ЦЕНИ

  прочети повече статии

Сподели
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още

Изпратете запитване