Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

„Lyulin Suites‘‘ в София предлага приятна среда и отлична инфраструктура

2009-08-17   |  stroitelstvoimoti.com

През октомври т.г. ще стартира строителството на жилищен комплекс в VIII микрорайон на столичния квартал “Люлин”. Проектът "Lyulin Suites" се отличава с модерна архитектура и приятна заобикаляща го среда. Обектът е разположен на малка тиха уличка в най-добрата част на квартала, което гарантира уют и спокойствие за бъдещите му обитатели. В непосредствена близост се намират станция на метрото, спирка на градския транспорт и булевард “Царица Йоана”, който осигурява бърз достъп до центъра на София. В района има магазини на големи търговски вериги, няколко училища, детски градини, медицински центрове, ресторанти и кафенета.
Недалеч е и Околовръстното шосе, което води до балнеоложкия курорт Банкя.

Архитектурният образ на сградите е стегнат, с изчистени обеми и силуети и акцентира върху интересните моменти от общата композиция. В него ясно личи майсторското изпълнение на проектантското студио “Art New Vision”. Авторите са успели чрез визията на проекта максимално да подчертаят функцията на сградите. С архитектурните детайли - парапети, перголи и кули, е постигнато богатство на образа и отношение към човешкия мащаб.

Инвеститор и строител на обекта е “Чобанов и Стоянов” ООД. “Бългериан пропертис” ООД е ексклузивната агенция за продажба на имоти.

"Lyulin Suites" ще се състои от две сгради - едната на четири, а другата на пет етажа. Общата им разгъната застроена площ е 3489 кв. м. Комплексът ще разполага с 26 апартамента, 2 магазина и 3 офиса, които се предлагат с три нива на довършителни работи. Двете здания имат общ сутерен, където са разположени местата за паркиране и складовите площи. До подземното ниво стигат двете стълбища и двата асансьора с цел лесен достъп на живеещите. На партерно ниво освен главните входове в блок “А” са разположени два магазина с връзка към главната за комплекса улица “Гоце Делчев”. В приземния етаж на блок “Б” има офисна част с отделен вход, в която са предвидени помещения от типа “оpen space” с площ между 50 и 412 кв. м.

Очаква се проектът да бъде реализиран до юни 2011 г. С управлението и поддръжката на комплекса след приключването му ще се заеме “Пропърти Мениджмънт БГ” ООД.

Разгледайте Люлин Суитс

  прочети повече статии

Сподели
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още

Изпратете запитване