Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Недвижими имоти в района на Александрово продава и отдава под наем

Село Александрово е разположено в община Поморие, в Югоизточна България. Селото е малко и тихо, с около 80 жители. То се намира в близост до град Бургас и на около 350 км от град София. То е на около 17 км от град Несебър, между язовирите Ахелой и Порой.

Приятно и идилично, селото е подходящо за развиване на селски туризъм и за изживяване на спокойни старини. Тук предлагането на недвижими имоти за продажба и под наем не е голямо, но ако имате желание да закупите имот тук, то брокерите от нашата агенция за недвижими имоти, биха могли да ви съдействат. В района, и особено в Несебър, Поморие и Бургас, има множество оферти за апартаменти, къщи, вили и парцели, които се предлагат за продажба и за под наем.
Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Имате имот за продажба в Александрово?
Продажба
Новопостроени къщи в комплекс на 15 км от Слънчев Бряг Близо до к.к. Слънчев бряг Хубави къщи "до ключ" близо до Слънчев Бряг и морето Предлагаме за продажба три новопостроени къщи в комплекс, който е разположен в края на село Александрово, на 15 км от Слънчев Бряг. Комплексът се състои от общо 8 къщи, от които 5 са продадени и 3 са за продажба. Година на строителство: 2013. Всяка къща разполага с РЗП 130
€ 78 000
Площ: 130 м2  Двор: 287 м2
Тип на имота: Къща
Стилиян Георгиев Старши брокер, Слънчев бряг
1 от 1 резултата

Изпратете запитване