Контакти
0

Недвижими имоти в района на Берсин продава и отдава под наем

Село Берсин се намира в община Кюстендил, в Западна България. То e разположено в източните поли на планина Осогово и е на 8 км от град Кюстендил. В селото са открити останки от антично селище, включително и античен некропол.

До село Берсин има изграден язовир, а в самото село има голяма църква и архитектурен паметник. Тук има читалище с библиотека, както и училище. През месец септември всяка година тук се провежда събор на Димитровден.

В село Берсин има избор на недвижими имоти, сред които къщи и вили, както и парцели земя върху които може да се строи. Офертите за имоти за продажба са най-разнообразни, а брокерите от агенцията ни за недвижими имоти могат да ви помогнат, в случай че искате да закупите или да продадете имота си. В близкият град Кюстендил има и апартаменти под наем и за продажба.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване