Контакти
0

Недвижими имоти в района на Дивчовото продава и отдава под наем

Село Дивчово е част от община Тетевен в Ловешка област в Северна България. Разположено в Централна Стара планина и Тетевенския Балкан, селото е в началото на резерват Боатин и Национален парк Централен Балкан. През салото село извира река Дивчовска, която след това се влива в река Черни Вит. В село Дивчовото има паметник на Панайот Хитов, като също така е маркиран пътя на Бенковски и неговите четници. От тук всяка година минават честванията на тези борци за национално освобождение.

Само на 5 км от село Дивчовото минава биосферният резерват Боатин, който е известен с редкия вид бял бук. От този резерват започва и Национален парк Централ Балкан. В резервата има и белодробен лишей, който в съчетание с климата в района оказва добро влияние на хората, които страдат от астма и различни видове белодробни заболявания.

Предлагането на недвижими имоти в района на село Дивчовото е разнообразно като офертите са за парцели земя, вили и къщи. В по-големите градове в района като Тетевен, Ловеч и т.н, освен оферти на къщи има и апартаменти за продажба и под наем. Цените на недвижимите имоти тук са изгодни и затова брокерите от нашата агенция за недвижими имоти приемат инвестицията тук като разумна стъпка.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване