Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Недвижими имоти в района на Дивчовото продава и отдава под наем

Село Дивчово е част от община Тетевен в Ловешка област в Северна България. Разположено в Централна Стара планина и Тетевенския Балкан, селото е в началото на резерват Боатин и Национален парк Централен Балкан. През салото село извира река Дивчовска, която след това се влива в река Черни Вит. В село Дивчовото има паметник на Панайот Хитов, като също така е маркиран пътя на Бенковски и неговите четници. От тук всяка година минават честванията на тези борци за национално освобождение.

Само на 5 км от село Дивчовото минава биосферният резерват Боатин, който е известен с редкия вид бял бук. От този резерват започва и Национален парк Централ Балкан. В резервата има и белодробен лишей, който в съчетание с климата в района оказва добро влияние на хората, които страдат от астма и различни видове белодробни заболявания.

Предлагането на недвижими имоти в района на село Дивчовото е разнообразно като офертите са за парцели земя, вили и къщи. В по-големите градове в района като Тетевен, Ловеч и т.н, освен оферти на къщи има и апартаменти за продажба и под наем. Цените на недвижимите имоти тук са изгодни и затова брокерите от нашата агенция за недвижими имоти приемат инвестицията тук като разумна стъпка.
Прочетете цялата информация
Имате имот за продажба в Дивчовото?

Изпратете запитване