Контакти
0

Недвижими имоти в района на Добърско продава и отдава под наем

Част от община Разлог в Благоевградска област, село Добърско се намира в Югозападна България, в юните склонове на Рила планина. Добърско е малко планинско село, което е на 17 км от ски курорта Банско и от град Разлог както и на 70 км от Благоевград. В село Добърско има читалище, детска градина и начално училище. Освен това тук има и стара църква, датираща от 1614 година, която е паметник на културата, признат от ЮНЕСКО. Има и друга църква, която е построена през 1860 година и изрисувана от майстори от Банската художествена школа.

В село Добърско и района се предлагат разнообразие от недвижими имоти. Тук има семейни къщи и вили, както и парцели земя. В близките ски курорти Банско, Добринище и Разлог има и оферти за апартаменти за продажба и под наем. В случай, че търсите да закупите или да наемете имот тук, или искате да продадете притежаван от вас имот в района, можете да се свържете с нашата агенция за недвижими имоти и ние ще ви съдействаме.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване