Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Недвижими имоти в района на Етрополе продава и отдава под наем

Град Етрополе се намира в Западна България и е част от Софийска Област, като е недалеч от град Правец. Тук има музей, който е бивш конак, както и народно читалище с театрална трупа, литературен кръжок, танцов състав и музикална школа. В града има още две училища. Сред забележителностите на Етрополе е Часовниковата Кула, която е построена през 1710 година и е една от най-старите в страната. В района се честват Петровден наричан още Зетьовден, както и празника на Свети Атанас.

Предлагането на имоти в района на град Етрополе включва къщи и вили, а също така и парцели земя с различен статут и големина. Тук също се предлагат апартаменти за продажба и под наем. Офертите имат разумни цени и биха задоволили всяко търсене и бюджет. Ако искате да закупите имот в района на град Етрополе или искате да продадете притежаван от вас имот тук, можете да се свържете с брокерите от нашата агенция за недвижими имоти.
Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Имате имот за продажба в Етрополе?
Продажба
Живописен ваканционен комплекс Орлова скала Близо до гр. Етрополе Хотел, четири уютно обазаведени вили, басейн и ресторант в полите на Етрополския Балкан Имаме удоволствието да представим за продажба ваканционен комплекс Орлова Скала, характеризиращ се с отличен бизнес потенциал и живописна локация до река в Етрополския балкан, под внушителната Червена стена, сред красива борова гора и само на 79 км от столицата
€ 1 500 000 (без ДДС)
Площ: 700 м2  Двор: 13 500 м2
Тип на имота: Хотел
Теодора Петрова Брокер, София
1 от 1 резултата

Изпратете запитване