Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Отпразнувахме 15-тата годишнина на BULGARIAN PROPERTIES

2018-12-18

BULGARIAN PROPERTIES отпразнува своята 15-та годишнина, както и една от най-успешните години в историята на компанията със запомнящо се парти в популярен столичен клуб.

На 16.12.2018 г. имахме удоволствието да споделим празника си с колегите ни от офисите в цялата страна, много приятели, съмишленици и партньори.

"15 години е важна годишнина за нас. Не толкова отговорна и значима като 10 или 20 години, но точно между двете, в края на един 5-годишен цикъл, подходящ момент да си направим равносметка дали се движим в правилната посока", каза изпълнителният директор на компанията Полина Стойкова в приветствено слово към гостите на празненството.

И допълни: "За 15 години ние доказахме многократно лидерската си позиция в бизнеса с недвижими имоти и се надявам, че всеки вижда своята роля в голямата картина на успеха, който градим заедно през всички тези години!"

Оперативният директор на компанията Виктор Вучелийски пък посочи, че през 2018 г. компанията откри 2 нови офиса - във Варна и в Боровец, рестартира с нов екип офис Стрелбище в София, постигна изключителни успехи и значителен ръст на продажбите. За 2019 г. той очерта очакван старт на още няколко нови офиса, както и други амбициозни планове.

Основателят на компанията Михаил Чобанов на свой ред приветства с добре дошли всички колеги и партньори и отбеляза, че тази година BULGARIAN PROPERTIES празнува 15 години на пазара - 15 години, в които успяваме да предложим на своите клиенти имоти в цяла България! "Това беше моя цел още от ден първи, когато аз, бидейки единствения брокер в BULGARIAN PROPERTIES, се бях заел със задачата да открия възможно най-бързо офиси и мрежа в страната."

"Искам да изкажа дълбоката си признателност и да благодаря на всички вас, че бяхме заедно, за това, че сме заедно, и затова, че ще продължим заедно напред да създаваме нови стандарти и да достигаме нови висоти в бизнеса с недвижимите имоти", каза още Михаил Чобанов.

В официалната част на тържеството получихме и поздравителен адрес от Национално Сдружение Недвижими Имоти, който ни беше поднесен лично от председателя на сдружението - г-н Добромир Ганев. В него браншовата организация ни поздрави за професионализма, коректността и качеството, които са отличителна черта на нашата работа и основа за просперитета на нашата агенция през последните 15 години.

Празничната програма включваше и томбола, от която голямата награда - екскурзия до Лондон - спечели Димитър Вълканов от офиса ни в Созопол.

Благодарим на всички за страхотните пожелания и позитивната енергия, с която ни заредихте!

Очакваме с нетърпение годините, които ни предстоят!


Вижте още снимки от събитието и ни последвайте във Фейсбук

Вижте още за нашата годишнина и равносметката, която си направихме


  прочети повече статии

Сподели
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още

Изпратете запитване