Мобилно приложение на BULGARIAN PROPERTIES

2014-11-05

Уважаеми клиенти, имаме удоволствието да ви съобщим, че BULGARIAN PROPERTIES пусна мобилно приложение за Android и iOS, което можете да свалите безплатно в Google Play Market и iTunes – подберете оферта или продайте имот с нас лесно, бързо и удобно.

Официалното ни приложение може да бъде свалено оттук:
За Android в Google Play Market - https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.apps.n166687648

За iPhone в iTunes -
https://itunes.apple.com/app/bulgarian-properties/id919502375?mt=8

Вече над 10 години клиенти от целия свят се доверяват на BULGARIAN PROPERTIES, благодарение на качеството и високото ниво на обслужване.

Посетителите на нашия сайт www.BulgarianProperties.bg все по-често използват мобилни устройства. За да направим процеса на избор на имот чрез смартфони и таблети още по-удобен, стартирахме мобилно приложение за най-често използваните мобилни платформи. Бъдете винаги във връзка с нас и нашите офиси в цялата страна.

Новото мобилно приложение за таблети и смартфони, работещи с Android и с iOS, дава възможност лесно и удобно да изпратите своето запитване за интересуващия ви имот:

• Бърза и удобна комуникация с нашите офиси. Дори офлайн, вие лесно можете да се обадите на някой от нашите офиси.
• С помощта на нашето приложение, избирайки офис на BULGARIAN PROPERTIES, можете да получите указания на картата как да стигнете до желания от вас офис от мястото, на което се намирате в момента.
• Лесен достъп до най-новите ни обяви и горещи оферти
• Споделяйте с нас в социалните мрежи
• Обявете с един клик имот за продажба при нас
• Следете най-актуалните новини на имотния пазар


  прочети повече статии

Споделете
Модера Резидънс - затворен комплекс със собствен парк
Комплексът е проектиран с идеята да отговори на потребността от градско жилище на съвременния човек с активен начин на живот. Той притежава отлично съчетание между качествено строителство, функционалност, спокойствие и сигурност.
Вижте още

Изпратете запитване


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function display_gdpr_fields() in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php:114 Stack trace: #0 /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/bulgaria-article.php(273): include() #1 {main} thrown in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php on line 114