Новата ни брошура с топ обекти ново строителство в София вече е тук!

2019-03-27

Имотният пазар в София продължава да е горещ, а новото строителство е предпочитано от купувачите вече за поредна година!

Подготвили сме ви брошура с топ обектите ни за 2019 г. за жилища в сгради и затворени комплекси ново строителство в разнообразни квартали на столицата.

Имаме много интересни предложения, като голяма част от предлаганите обекти са без комисионна от купувача!

Разгледайте брошурата ни тук или заповядайте в наш офис, за да ви консултираме лично!Вижте и още от топ офертите ни за ново строителство в София

Купувате или продавате, свържете се с нас - Агенция на годината!

  прочети повече статии

Споделете
Vitosha View - емблематичен комплекс в полите на Витоша
Витоша Вю е висок клас жилищен комплекс в кв. Кръстова вада в София. Съчетанието на модерна градска среда и непосредствена близост до Витоша създава усещане за дом, с комфорт и удобство, с бърза комуникация и красиви градини с много зеленина.
Вижте още

Изпратете запитване


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function display_gdpr_fields() in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php:114 Stack trace: #0 /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/bulgaria-article.php(273): include() #1 {main} thrown in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php on line 114