Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС връчи традиционните си годишни отличия

2009-12-23   |  БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС, Централен офис

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС връчи традиционните си годишни отличия за успехи постигнати от компанията през годината. Това се случи по време на коледен коктейл, който се състоя на 22 декември в София. Ето и част от наградените офиси в отделните категории:

• Офис София Сити спечели отличието „Най-голям брой продажби на имоти 2009”, която бе получена от регионалния мениджър Светослав Друмев. Най-активен през 2009 г. бе пазарът на имоти в София, който предлага голямо разнообразие от качествени имоти на добри цени.
• Цените на апартаментите във Варна продължават да бъдат по-високи от тези в София. Това доказва и завоюваното от офис Варна с регионален мениджър Евгени Златев отличие „Най-скъпа продажба на апартамент 2009”.
• Наградата „Най-скъпа продажба на къща 2009” тази година бе спечелена от Константин Калъчев от офис София Сити.
Елена Терзиева от офис София Сити спечели наградата „Най-скъпа продажба на офис 2009”. Дори и по време на криза, някои компании успяха да се преместят в по-големи и по-престижни офиси.
• За втора поредна година наградата „Най-скъпа продажба на земя 2009” отиде при Динко Славов от офис Бургас
Силвия Гочева от офис Варна заслужено получи наградата „Най-голям брой сделки с наеми 2009”. Наемният пазар в морската ни столица беше изключително активен през цялата година.

Желаем на всички наши колеги, партньори и клиенти Весели празници и спорна Нова година!

  прочети повече статии

Сподели
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още
Къщите на село са хитът на сезона!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още

Изпратете запитване