BULGARIAN PROPERTIES взе участие в най-големите имотни изложения в Москва

2013-10-22   |  BULGARIAN PROPERTIES, 22.10.2013

През октомври компанията BULGARIAN PROPERTIES заедно със строителната фирма и инвеститор "Чобанов и Стоянов" ООД взеха участие в две от най-големите имотни изложения в Москва - "InvestShow" в търговско-изложбения комплекс Тишинка и ДОМЕКСПО в Гостини Двор.

Управляващият съдружник и съоснователят на компанията Никола Стоянов представи компанията на изложенията. Колеги от московския ни офис също участваха в изложенията - Татяна Олейник (мениджър офис в Москва) и Елена Зиновева (брокер).

На изложението компанията стартира предварителните продажби в три нови комплекса, които ще бъдат построени през следващите три години – това са комплекси от най-висок клас "Премиум", които са истински шедьоври на най-успешното архитектурно студио в България - "Джениг Студио".

Три нови комплекса от строителната компания "Чобанов и Стоянов":
"Бел Епок" , до нос Амбелиц, в морския курорт Лозенец. Първа линия от морето и плажа. Комплексът е в стила на Лазурния бряг във Франция.
"Златна Миля" в елитния жилищен район в популярния курорт Слънчев Бряг. Само на 300 метра и 5 минути пеша от пясъчен плаж и морето.
"Милада Спа" в балнеоложкия и ски курорт Добринище. В комплекса има собствен източник с лечебна минерална вода. Тук е планирано построяване на СПА и балнеоложки център.

Освен новите проекти, строителната компания "Чобанов и Стоянов" и агенцията за недвижими имоти BULGARIAN PROPERTIES обявиха специални отстъпки (от 5 до 10% в най-хубавите нови сгради) при покупката на имот в България.

Съоснователят на компанията Никола Стоянов отбеляза новите тенденции на пазара на недвижими имоти през тази година: "Клиентите стават все по-капризни и искат повече удобства, качествено строителство, и има голямо търсене на качествени услуги в комплексите. Друга тенденция, която може да отбележим, е увеличението на продажбите в ски курортите в България през тази година".

  прочети повече статии

Сподели
Модера Резидънс - затворен комплекс със собствен парк
Комплексът е проектиран с идеята да отговори на потребността от градско жилище на съвременния човек с активен начин на живот. Той притежава отлично съчетание между качествено строителство, функционалност, спокойствие и сигурност.
Вижте още
Borovets Gardens 2 - втора фаза на популярния комплекс
Почувствайте се у дома в Боровец! Изберете своя ваканционен дом във втората фаза на популярния комплекс BOROVETS GARDENS! Стартирало строителство, налични разнообразни апартаменти на атрактивни цени.
Вижте още

Изпратете запитване