Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

BULGARIAN PROPERTIES връчи традиционните си годишни отличия

2015-12-21

На изискано тържество в столичния клуб Planet Sofia BULGARIAN PROPERTIES и ЛУКС ИМОТИ отпразнуваха края на една изключително успешна и динамична година и настъпването на Коледните и Новогодишни празници. Бордът на директорите на компаниите връчи и традиционните годишни отличия.

Ето и победителите в отделните категории за 2015 г.:

• Приза за „Най-голям брой продажби на имоти” получи Централният офис в София. Наградата бе връчена на търговския директор Виктор Вучелийски.

• Категоричен победител в категорията "Най-голям брой лични продажби" за 2015 г. е Андрю Пийч от офис Банско.

• Призът за "Най-много сделки с наеми" за 2015 г. бе връчен на Силвия Гочева, старши брокер в офис Варна.

• Отличието „Най-скъпа продажба на апартамент” отиде при Ахавни Елекчиян от офис Бургас за продажба на престижен апартамент до морската градина в Бургас.

• Наградата „Най-скъпа продажба на къща” беше присъдена на Кръстьо Бойчев, старши брокер в гр. София за продажба на къща в един от южните квартали на столицата.

• Със специалната награда за „Най-добър жилищен проект“ за 2015 г. бе отличен комплекс Vitosha View в гр. София, който предизвика изключителен интерес от страна на купувачите и счупи всички рекорди за продажба на жилища ново строителство, като само за месец първите 2 блока от комплекса бяха разпродадени на 80%.

Желаем на всички наши колеги, партньори и клиенти щастлива и още по-успешна 2016 година!

Весели празници!



  прочети повече статии

Сподели
AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още
Помислете за идващото лято! Сега е отличен момент за избор на собствен дом на морето!
Наслаждавайте се на дълго лято в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! При нас ще намерите разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още

Изпратете запитване