BULGARIAN PROPERTIES връчи традиционните си годишни отличия

2012-12-20   |  BULGARIAN PROPERTIES, Централен офис

За шеста поредна година BULGARIAN PROPERTIES връчи традиционните си годишни отличия за успехи, постигнати от компанията и от целия ни екип през изтичащата вече 2012 г.

Ето и победителите в отделните категории:

Офис Бургас за втора поредна година спечели приза за „Най-голям брой продажби на имоти”. Наградата бе връчена на Регионалните мениджъри на офиса Цветан Петракиев и Динко Славов.

Офис Наеми в гр. София и тази година пребори силната конкуренция от град Варна и получи наградата „Най-голям брой сделки с наеми 2012”.

• Отличието „Най-скъпа продажба на апартамент 2012” отиде при Константин Калъчев от офис Жилищни и търговски имоти в гр. София за продажба на луксозен апартамент в столицата.

• Наградата „Най-скъпа продажба на къща 2012” бе връчена на офисите Варна и Москва за съвместна продажба на къща във Варна.

• Награда за „Най-голямо увеличение на продажбите 2012” също беше връчена на офис Бургас.

• Специална награда за „Най-голям принос за развитието на компанията 2012 г." присъдихме на Никола Стоянов, съсобственик на BULGARIAN PROPERTIES, за откриването и развитието на офиса ни в гр. Москва.

Желаем на всички наши колеги, партньори и клиенти Весели празници и спорна Нова година!


  прочети повече статии

Сподели
Изгодни имоти в Банско - най-добрите предложения само при нас!
Видяхте ли цените в Банско! Обзаведени студиа от 10 000 евро! Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който работи целогодишно. За собствено ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още

Изпратете запитване