BULGARIAN PROPERTIES връчи традиционните си годишни отличия

2012-12-20

За шеста поредна година BULGARIAN PROPERTIES връчи традиционните си годишни отличия за успехи, постигнати от компанията и от целия ни екип през изтичащата вече 2012 г.

Ето и победителите в отделните категории:

Офис Бургас за втора поредна година спечели приза за „Най-голям брой продажби на имоти”. Наградата бе връчена на Регионалните мениджъри на офиса Цветан Петракиев и Динко Славов.

Офис Наеми в гр. София и тази година пребори силната конкуренция от град Варна и получи наградата „Най-голям брой сделки с наеми 2012”.

• Отличието „Най-скъпа продажба на апартамент 2012” отиде при Константин Калъчев от офис Жилищни и търговски имоти в гр. София за продажба на луксозен апартамент в столицата.

• Наградата „Най-скъпа продажба на къща 2012” бе връчена на офисите Варна и Москва за съвместна продажба на къща във Варна.

• Награда за „Най-голямо увеличение на продажбите 2012” също беше връчена на офис Бургас.

• Специална награда за „Най-голям принос за развитието на компанията 2012 г." присъдихме на Никола Стоянов, съсобственик на BULGARIAN PROPERTIES, за откриването и развитието на офиса ни в гр. Москва.

Желаем на всички наши колеги, партньори и клиенти Весели празници и спорна Нова година!


  прочети повече статии

Споделете
Нова вълна морски оферти за Лято'2019!
Купете собствен имот на морето и се радвайте на дългите и слънчеви летни дни! Атрактивни цени, започващи от 15 000 евро за обзаведено студио, които всеки може да си позволи. Вижте нашите топ предложения!
Вижте още

Изпратете запитване


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function display_gdpr_fields() in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php:114 Stack trace: #0 /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/bulgaria-article.php(273): include() #1 {main} thrown in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php on line 114