Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

BULGARIAN PROPERTIES връчи традиционните си годишни отличия

2014-12-22   |  BULGARIAN PROPERTIES, Централен офис

На изискано тържество в столичния пиано бар Sinatra BULGARIAN PROPERTIES и ЛУКС ИМОТИ отбелязаха наближаването на Коледните и Новогодишни празници, и отпразнуваха една изключително успешна за бизнеса година. Бордът на директорите на компаниите връчи и традиционните годишни отличия.

Ето и победителите в отделните категории за 2014 г.:

Офис Бургас за четвърта поредна година спечели приза за „Най-голям брой продажби на имоти”. Наградата бе връчена на Регионалните мениджъри на офиса Цветан Петракиев и Динко Славов.

• Категоричен победител в категорията "Най-голям брой лични продажби" за 2014 г. е брокерът от Централния ни офис в София - Мартин Каишев.

• Призът за "Най-много наеми" за 2014 г. бе връчен на Силвия Гочева от Офис Варна.

• Отличието „Най-скъпа продажба на апартамент” отиде при топ брокера ни Константин Калъчев от Офис Витоша - София за продажба на луксозен апартамент в столицата.

• Наградата „Най-скъпа продажба на къща” бе връчена за съвместна продажба на Константин Калъчев от Офис Витоша - София и на Орлин Орестов от Офис Цар Асен - София.

• И не на последно място - с фирменото отличие за редактор с най-много публикувани оферти за 2014 г. беше наградена Мария Лашкова от Централен офис София с резултат от внушителните 1200 оферти и с пожелание за поне още толкова догодина!

Желаем на всички наши колеги, партньори и клиенти още по-успешна 2015 година!

  прочети повече статии

Сподели
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още
Къщите на село са хитът на сезона!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още

Изпратете запитване