Green Life отбеляза своя 10-ти рожден ден

2013-06-26   |  BULGARIAN PROPERTIES Централен офис

Директорът и съсобственик на BULGARIAN PROPERTIES, Никола Стоянов, бе специален гост на събитието по повод 10-тия рожден ден на Green Life, една от водещите компании за инвестиции във ваканционни имоти в България.

На партито присъстваха политици, собственици на водещи компании, обществени фигури. Някои от гостите бяха архитект Калин Диков, Цветан Симеонов, председател на Българската търговско-промишлена палата (БТПП), собственикът на холдинга AG Capital Христо Илиев, изпълнителният директор на Банка ДСК Диана Митева, управляващият партньор на Градът Медиа Груп Венета Кръстева, лекоатлетът Тереза Маринова, актьорът Марин Янев и много други. Водещ на събитието беше Богдан Томов. Поздравленията на гостите приемаха собственикът на компанията Николай Пехливанов, изпълнителният директор Теофил Петров и търговският директор Мариана Даскалова. Рожденият ден се проведе в градината на елитен столичен ресторант.

Green Life се занимава с проектирането, строителството и продажбата на комплекси, като най-успешните реализирани до момента са обектите в Созопол и в зимните курорти Банско и Пампорово. Емблематичен проект на компанията е GreenLife Beach Resort до Созопол, който получи приза Сграда на годината през 2011 година.

Green Life работи успешно както на българския, така и на международния пазар, като основни клиенти на компанията са руските. За 10-те години са реализирани близо 120 000 кв.м ваканционни площи, изградени са и 100 000 кв.м зелени пространства в унисон с политиката на компанията за изграждане в хармония с природата. Green Life преминава успешно през годините на криза, зад гърба й са над 1 600 клиенти, български и международни отличия, както и близо 20 корпоративни социално отговорни кампании. През 2013 година компанията планира да стъпи и на пазара на градски имоти.


  прочети повече статии

Сподели
Морска резиденция Belle Epoque в Лозенец
Елитна морска резиденция на първа линия на плажа в Лозенец. Напълно завършена и функционираща, с луксозни апартаменти от най-висок клас. Вижте последните налични жилища за продажба.
Вижте още
Морска резиденция Belle Epoque в Лозенец
Елитна морска резиденция на първа линия на плажа в Лозенец. Напълно завършена и функционираща, с луксозни апартаменти от най-висок клас. Вижте последните налични жилища за продажба.
Вижте още

Изпратете запитване