Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

ЛУКС ИМОТИ - луксозният бранд на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС ще бъде основен участник на изложението LUX ONLY 04.12-07.12.2008 г., София

2008-11-25   |  БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС, Централен офис

Луксът винаги ще е добра инвестиция. Елате и вижте защо…

За втори пореден път ЛУКС ИМОТИ, луксозният бранд на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС, ще участва на изложението за луксозни стоки и услуги LUX ONLY, което ще се проведе от 04.12 до 07.12.2008 г. в Интер Експо Център, София.

Заповядайте на щанда на ЛУКС ИМОТИ в Зала 4, където ще представим ексклузивна селекция от най-качествените имоти в България и чужбина.
Само в дните на изложението нашите клиенти ще получат атрактивни отстъпки и специални условия за покупка.

Оставете вашите контакти и ако закупите, продадете, вземете под наем или отдаде под наем с нас в дните на изложението или в следващите шест месеца, ще получите специален подарък – незабравим СПА уикенд в луксозния Реденка Голф и Ски Клуб до Разлог.

За посетителите на изложението, организаторите са подготвили множество интересни събития – конференции, атрактивни томболи, аукциони, модна фиеста, гурме изненади, всички те подправени с много стил и блясък.

Ако желаете среща с нашите представители се обадете на тел. 0883 888 888 или оставете данни за контакт и ние ще се свържем с вас.

Работното време за посетители ще бъде между 12:00 - 22:00 часа. Посетителите ще могат да ползват платения обществен паркинг, разположен пред сградата на Интер Експо Център. Директен достъп до изложбения център има и с автобус номер 114.

Очакваме ви!

---
Авторски права: 2008 Бългериан Пропертис ООД. Всички права запазени. За повече информация или съвет, моля свържете се с нас на тел. 02 9 11 50 или ни пишете на имейл: info@bulgarianproperties.com. Използването на тази статия от трети страни е разрешено само ако източникът www.BulgarianProperties.bg и Авторът на статията бъдат надлежно цитирани. Данните в този материал са събрани от Автора и от Бългериан Пропертис ООД и целта им е изцяло информативна. Направили сме всичко възможно да предоставим максимално точна информация. Бългериан Пропертис ООД не носи отговорност за каквито и да е загуби или щети, причинени или в резултат на решения, взети на базата на информацията, предоставена в тази статия.
© Бългериан Пропертис ООД 2008.


  прочети повече статии

Сподели
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още

Изпратете запитване