Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Открихме нов офис в София!

2014-10-28

Заповядайте в новия офис на BULGARIAN PROPERTIES
и ЛУКС ИМОТИ в София!


Той се намира на изключително комуникативно място в сърцето на Южна София. Адресът е ул. "Твърдишки проход" 21. Това е сградата на Фина 5, която се намира на метри от сградата на KPMG и от кръстовището на бул. "България" и бул. "Гоце Делчев".

Новият ни офис ще бъде на разположение на всички, които купуват, продават, отдават или наемат имоти в южните квартали - Стрелбище, Гоце Делчев, Бели брези, Хиподрума, Борово, Бъкстон, Манастирски ливади и други квартали в София.

Заедно с Централния ни офис и нашите офиси на бул. Витоша и ул. Цар Асен, разширяваме своето покритие в най-предпочитаните южни квартали на столицата, за да можем да поддържаме близък контакт с нашите клиенти и голямо разнообразие от имоти за продажба и под наем.

Нашите опитни консултанти Димитър Георгиев MRICS и Димитър Димитров, лично нашият директор бизнес развитие Виктор Вучелийски, а също така и колеги от останалите офиси в София са изцяло на ваше разположение за организирането на огледи и покупко-продажби и наем на жилищни и търговски имоти.

Адрес на офиса:
ул. "Твърдишки проход" 21 - на ъгъла на бул. България и бул. Гоце Делчев
Тел: 02 962 49 62
Вижте на картата

Имате имот в южните квартали на София? Обявете го за продажба с нас!

Вижте нашите обяви от южните квартали на София

Вижте нашите топ оферти в София

За изминалите повече от 10 години BULGARIAN PROPERTIES се утвърди като безспорен лидер на пазара на жилищни и ваканционни имоти в България с хиляди реализирани продажби на български и чуждестранни купувачи. Не престанахме да се развиваме и дори по време на кризата инвестирахме в нови технологии, обучения и квалификации, открихме офиси в страната и чужбина, подаваме точна информация за тенденциите и непрекъснато осигуряваме най-добрите оферти на пазара!

  прочети повече статии

Сподели
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още
Къщите на село са хитът на сезона!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още

Изпратете запитване