Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Николай Николов е новият Регионален мениджър на BULGARIAN PROPERTIES за Велико Търново

2019-03-20   |  BULGARIAN PROPERTIES

Той пое това предизвикателство в началото на 2019 г. и за изминалите само няколко седмици вече има постигнати видими резултати.

В качеството си на Регионален мениджър Николай допринесе за откриване на новия офис на компанията в центъра на гр. Велико Търново, който вече е отворен и посреща клиенти.

Освен продавачи и купувачи на имоти, екипът ни посрещна и журналист от реномирана британска медия, който посети Велико Търново с мисията да представи възможностите за вложение в недживим имот в града и в селата в района. Публикацията излезе в новия брой на списание A Place in the Sun, което е най-популярното списание на Острова за покупка на имот в чужбина.

Николай ще бъде ангажиран с разрастването на бизнеса в региона, поддържането и обогатяването на богатото ни портфолиото от градски и селски имоти, наемането, управлението и развитието на консултантите, съдействието за успешното сключване и приключване на сделките и всичко необходимо за поддържане на процесите и предоставяне на отлично ниво на обслужване на клиентите на BULGARIAN PROPERTIES.

Николай Николов има ключова роля за изпълнението на амбициозния план за развитие на компанията, която винаги е имала солидни позиции във Велико Търново и региона и е обслужила хиляди български и чуждестранни клиенти от 2003 г. до момента.

Това е едно ново начало за BULGARIAN PROPERTIES и за него като професионалист с дългогодишен опит и редица постигнати успехи. Той ще работи съвместно с мениджмънта на компанията в София и със своя екип на място, като ще има водеща роля и ще участва активно във взимането на решения за развитието на дейността на агенцията в региона.

Образование и предишен опит

Николай Николов е роден и отраснал във Велико Търново, където е завършил Математическа гимназия "Васил Друмев". По-късно завършва висшето си образование със специалност "Финанси" в УНСС, гр. София.

От 2007 година започва да се развива в сферата на недвижимите имоти. Първоначално работи като брокер, по-късно като маркетинг мениджър, а в последствие и управител на фирма за недвижими имоти.
Николай притежава опит в сделките с градски, селски имоти и ваканционни имоти с български, англоезични и рускоезични клиенти както на територията на Централна Северна България, така и по черноморските и планинските ни курорти.
Ориентиран е към удовлетворяване на нуждите на клиентите, притежава търговски нюх и отлични финансово-аналитични познания.

Пожелаваме му успех!

Вижте всички оферти на Николай Николов

Вижте нашите топ оферти в района на гр. Велико Търново

Продайте имот в района с нас


  прочети повече статии

Сподели
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още

Изпратете запитване