Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Приветстваме още един член на RICS в нашия екип!

2014-09-05

Имаме удоволствието да приветстваме в екипа ни още един член на Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

Димитър Георгиев MRICS със специализация в областта на търговските имоти и оценки се присъедини към BULGARIAN PROPERTIES в началото на месеца на позицията Старши брокер в София.

В резултат, вече можем да се похвалим с 2-ма членове на RICS в нашия екип. Другият член е Изпълнителният директор на компанията Полина Стойкова, която е със специализация в областта на имотните анализи и проучвания.

Така BULGARIAN PROPERTIES става една от българските компании с най-много членове на RICS, което показва нашата амбиция да предлагаме услуги с най-високо качество и непрекъснато да се развиваме и усъвършенстваме.

Членството в RICS е водеща световна квалификация, когато става въпрос за професионални стандарти в областта на недвижимите имоти и строителството. Членовете на тази организация се придържат към строги правила за работа и етични стандарти.

RICS е независима професионална организация, основана в Обединеното кралство с кралски декрет. От 1868 година насам RICS е ангажирана със създаването и поддържането на най-високите стандарти за работа и професионална етика, както и с осигуряването на безпристрастни и авторитетни съвети по ключови въпроси, засягащи бизнеса и обществото.

Уверени сме, че Митко ще бъде ценно допълнение към нашия силен екип от професионалисти и ще допринесе за развитието на компанията и на имотния бранш като цяло.

Желаем му успех!

Нашите топ оферти в София

Вижте целия ни екип

Вижте коментари от нашите клиенти

  прочети повече статии

Сподели
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още

Изпратете запитване