Приветстваме още един член на RICS в нашия екип!

2014-09-05

Имаме удоволствието да приветстваме в екипа ни още един член на Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

Димитър Георгиев MRICS със специализация в областта на търговските имоти и оценки се присъедини към BULGARIAN PROPERTIES в началото на месеца на позицията Старши брокер в София.

В резултат, вече можем да се похвалим с 2-ма членове на RICS в нашия екип. Другият член е Изпълнителният директор на компанията Полина Стойкова, която е със специализация в областта на имотните анализи и проучвания.

Така BULGARIAN PROPERTIES става една от българските компании с най-много членове на RICS, което показва нашата амбиция да предлагаме услуги с най-високо качество и непрекъснато да се развиваме и усъвършенстваме.

Членството в RICS е водеща световна квалификация, когато става въпрос за професионални стандарти в областта на недвижимите имоти и строителството. Членовете на тази организация се придържат към строги правила за работа и етични стандарти.

RICS е независима професионална организация, основана в Обединеното кралство с кралски декрет. От 1868 година насам RICS е ангажирана със създаването и поддържането на най-високите стандарти за работа и професионална етика, както и с осигуряването на безпристрастни и авторитетни съвети по ключови въпроси, засягащи бизнеса и обществото.

Уверени сме, че Митко ще бъде ценно допълнение към нашия силен екип от професионалисти и ще допринесе за развитието на компанията и на имотния бранш като цяло.

Желаем му успех!

Нашите топ оферти в София

Вижте целия ни екип

Вижте коментари от нашите клиенти

  прочети повече статии

Споделете
Нова вълна морски оферти за Лято'2019!
Купете собствен имот на морето и се радвайте на дългите и слънчеви летни дни! Атрактивни цени, започващи от 15 000 евро за обзаведено студио, които всеки може да си позволи. Вижте нашите топ предложения!
Вижте още

Изпратете запитване


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function display_gdpr_fields() in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php:114 Stack trace: #0 /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/bulgaria-article.php(273): include() #1 {main} thrown in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php on line 114