Информация за Полина Стойкова MRICS

Полина Стойкова MRICS

Полина Стойкова MRICS


Изпълнителен директор
Офис Централен, София

Резюме: Полина Стойкова MRICS е Изпълнителен директор на BULGARIAN PROPERTIES и ръководител отдел "Анализи и прогнози". Тя се присъединява към компанията още в самото начало, а по-късно става и съдружник.

Постът Изпълнителен директор заема в продължение вече на повече от 10 години - от края на 2008 г. Назначението й по това време съвпада с началото на глобалната финансова и икономическа криза, през която BULGARIAN PROPERTIES успя да премине успешно и към момента е една от най-уважаваните и добре позиционирани имотни компании.

Признание за успешното управление и развитие на BULGARIAN PROPERTIES e отличието "Агенция на годината" в Годишните награди на Imoti.net, с което компанията беше удостоена през тази година.

Полина притежава магистърска степен по Стратегическо управление от СУ ”Св. Климент Охридски”. От 2012 г. е професионален член на Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS), което е знак и гаранция за висока степен на професионализъм. Преминала редица курсове на обучение към The University of Tennessee, USA в областта на международния бизнес и мениджмънт и междукултурното лидерство.

Полина Стойкова е един от най-уважаваните експерти в областта на недвижимите имоти в България. Тя пристъства често в местните и чуждестранни медии с коментари относно актуалните тенденции и прогнози за развитието на имотния пазар, а анализите на BULGARIAN PROPERTIES са високо ценени и се следят с интерес от всички пазарни участници.

Нейно дело са едни от първите научни изследвания за имотния пазар в България, публикувани в български и чуждестранни академични списания.

Тя е автор и на методология на пъвите по рода си индекси, обхващащи жилищния пазар в цялата страна. Това е един иновативен проект, който освен актуална и пълна пазарна информация, дава възможност да се правят автоматизирани оценки и портфейлни преоценки на жилищни имоти.

Полина се стреми към това BULGARIAN PROPERTIES да наложи нови модерни стандарти и иновативни подходи в сферата на недвижимите имоти. Защото ние от BULGARIAN PROPERTIES не сме обичайните брокери, а консултанти, които боравят с много голям обем знания от различни сфери, които са важни при покупката на недвижими имоти в България.

Гледайте представяне на Полина в предаването Бизнес среща по Bloomberg TV

Вижте и някои от последните интервютата с Полина Стойкова:

Полина Стойкова пред Profit.bg: Силен старт на 2019 (видео)

Полина Стойкова пред Investor.bg: 2019 ще бъде годината на съзряването на имотния пазар

В-к Капитал: Спокойствие на жилищния пазар след години на ръст

Победителите в Годишните награди пред камерата на Bloomberg TV (видео)

В-к Труд: Жилищата в София стават по-достъпни

Ню Йорк Таймс: На лов за имоти в… България

Полина Стойкова в предаването "Икономика и Бизнес" по Канал 3 (видео)

БНТ 1, предаването "100% будни": Добър ли е моментът за покупка на имот? (видео)

Полина Стойкова пред Bloomberg TV: Населените места до курортите привличат купувачи с ниските си цени (видео)


Вижте мениджърския екип на фирмата
Всички оферти (0)
Вижте всички брокери

Коментари от клиенти
По-рано през годината се свързах с няколко агента недвижими имоти по отношение на продажбата на моя ...
Продадох наследствен селски имот чрез фирмата, сделката приключи преди около месец. Впечатлен съм от ...
Бих искал да благодаря на BULGARIAN PROPERTIES и особено на Сергей Пеловски за съдействието при ...
ЕВ Резидънс в кв. Витоша, до бул. Г.М. Димитров и Симеоновско шосе. Завършване - 12.2018
Вижте най-актуалните пазарни тенденции и средни цени на имотите в София и страната!
Време за морски имот! Вижте най-добрите оферти от Слънчев бряг и района!
Имотите в Пампорово са с изгодни цени! Вижте нашите топ оферти тук!
Не губете време за оглед! Организирайте оглед на имоти по Skype!
Последни Новини
Апартаментите носят доходност от 5%

04/Юни/2019
Труд, 04.06.2019, с. 20

Ниските лихви по кредитите, постоянно увеличаващото се население на София, по-високите заплати и по-малкият брой нови сгради по време на така наречената криза, дадоха своето отражение на пазара на имоти и повишиха както продажните цени, така и наемните нива.

Покупко-продажбата на имот е едно от най-важните събития в живота на българина. Всеки се стреми да вземе възможно най-правилно... прочети повече

Последни регионални новини
2019-сантиметрова черга ще тъкат на пролетния панаир на занаятите в Пловдив

16/Май/2019
http://bnr.bg

В Пловдив започва традиционният пролетен панаир на занаятите. За първи път ще се проведе и фестивалът "Споделени нишки", по време на който майстори-тъкачи ще изработят черга с дължина 2019 сантиметра.

Чергата, символизираща домакинството на Пловдив като Европейска столица на културата, ще се тъче от майсторите няколко дни на централната пешеходна улица. Пловдивчани и гостите на град... прочети повече

Знаете ли, че?
Това е имотът бижу за $4 милиона в Бояна, който очарова Ню Йорк таймс

05/Март/2019
flagman.bg

Едно от най-реномираните издания в САЩ, а и по света - "Ню Йорк таймс" обръща внимание на ръста на цените на недвижимите имоти в България. В обширен обзор по темата, озаглавен: "На лов за къщи в България", авторите отбелязват, че новото строителство у нас се развива благодарение на ниските лихви, а к... прочети повече