Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

BULGARIAN PROPERTIES предлага възможност за видео оглед на имоти по Skype

2012-05-17   |  BULGARIAN PROPERTIES

Изключително сме доволни да ви представим най-новата ни услугата - „видео оглед на имоти по Skype”!

BULGARIAN PROPERTIES е първата агенция за недвижими имоти, която предлага огледи по Skype, което в съчетание с множеството имоти с видео клип, които предлагаме, затвърждава нашата маркетинг стратегия сред най-иновативните в сферата на недвижимите имоти. Ние работим с най-новите технологии, тъй като вярваме, че трябва постоянно да подобряваме услугите си и да предлагаме креативен и практичен подход към бизнеса с недвижими имоти.

Нашият екип разполага с необходимото оборудване, за да организира огледи на имоти чрез видео връзка по Skype. Това ще ви спести време и пари от пътуването до имотите, които сте харесали и ще ви помогне да изберете подходящия за вас имот от разстояние или поне ще стесни вашето търсене, за да можете да посетите само имотите, които ви харесват най-много.

Обикновено огледът по Skype отнема 15-20 минути, като през това време нашият брокер ще ви покаже целия имот и всички детайли, които искате да погледнете отблизо. Ще можете да задавате въпроси и да общувате с брокера все едно сте там на място. За да можете да разглеждате имоти по Skype, ви трябва само компютър с интернет връзка, микрофон и Skype.

Надяваме се тази нова услуга да е полезна за вас и да ви помогне да сключите изгодни сделки!

Забележка: Поради специфични нужди и технологични изисквания за организирането на огледи пo Skype, към момента предлагаме възможност за такъв тип огледи за селекция от над 1 700 имота. Нашата амбиция е постоянно да увеличаваме броя на имотите с възможност за оглед по Skype и съвсем скоро да можем да предложим тази услуга за всички наши имоти.

Вижте имотите, за които предлагаме възможност за оглед по Skype

  прочети повече статии

Сподели
Феста Чамкория Форест Резиденс - твоят рай в сърцето на Боровец!
Почувствайте се у дома в Боровец! Купете собствен ваканционен дом в напълно завършен и целогодишно работещ комплекс. Можете да избирате от налични 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти в елитния комплекс Феста Чамкория Форест Резиденс, разположен сред борови гори в стария център на курорта.

БЕЗ КОМИСИОННА!
Вижте още
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още

Изпратете запитване