Официално откриване на новия централен офис на BULGARIAN PROPERTIES

2017-09-28

Вече официално осветен и благословен, новият ни централен офис се изпълни с усмивки и добро настроение, искрени пожелания от нашите гости и напътствия от отец Христо Попов от църквата "Св. Параскева" да правим всичко с вяра и чисти помисли, да милеем за народ и родина, за да се увенчават делата ни с успехи и да има светло бъдеще за целия ни народ.

Новият ни централен офис се намира точно на изхода на метростанция "Джеймс Баучер" в кв. Лозенец и е с адрес ул. Златен рог 22.

Простира се на площ от над 500 кв.м. в представителна офис сграда. Това ни дава възможност да се разширим и да организираме по удобен начин работата на различните отдели на компанията, за да можем да ви предоставяме най-добрите имоти в цяла България, подобаващо качество на обслужването и всички съпътстващи услуги.

Контакти на централния офис на BULGARIAN PROPERTIES:
Адрес: гр. София, ул. Златен рог 22
Тел: 02 9 11 50
Емейл: Изпратете ни запитване
Skype: bulgarianproperties.bg
Пишете ни във Facebook

Вижте офиса на картата

Очакваме ви!

Екипът на BULGARIAN PROPERITES

  прочети повече статии

Сподели
Изгодни имоти в морските курорти
Купете собствен имот на морето и се радвайте на дългите и слънчеви летни дни! Атрактивни цени, започващи от 15 000 евро за обзаведено студио, които всеки може да си позволи. Вижте нашите топ предложения!
Вижте още
Морска резиденция Belle Epoque в Лозенец
Елитна морска резиденция на първа линия на плажа в Лозенец. Напълно завършена и функционираща, с луксозни апартаменти от най-висок клас. Вижте последните налични жилища за продажба.
Вижте още

Изпратете запитване