Официално откриване на новия централен офис на BULGARIAN PROPERTIES

2017-09-28

Вече официално осветен и благословен, новият ни централен офис се изпълни с усмивки и добро настроение, искрени пожелания от нашите гости и напътствия от отец Христо Попов от църквата "Св. Параскева" да правим всичко с вяра и чисти помисли, да милеем за народ и родина, за да се увенчават делата ни с успехи и да има светло бъдеще за целия ни народ.

Новият ни централен офис се намира точно на изхода на метростанция "Джеймс Баучер" в кв. Лозенец и е с адрес ул. Златен рог 22.

Простира се на площ от над 500 кв.м. в представителна офис сграда. Това ни дава възможност да се разширим и да организираме по удобен начин работата на различните отдели на компанията, за да можем да ви предоставяме най-добрите имоти в цяла България, подобаващо качество на обслужването и всички съпътстващи услуги.

Контакти на централния офис на BULGARIAN PROPERTIES:
Адрес: гр. София, ул. Златен рог 22
Тел: 02 9 11 50
Емейл: Изпратете ни запитване
Skype: bulgarianproperties.bg
Пишете ни във Facebook

Вижте офиса на картата

Очакваме ви!

Екипът на BULGARIAN PROPERITES

  прочети повече статии

Споделете
AMur Residence - луксозна сграда на ул. Мур, до бул. България
AMur Residence материализирала идеята за модерно градско жилище: луксозно изпълнение, функционалност и удобство, спокойствие и сигурност, зелена околна среда и комуникативно местоположение
Вижте още

Изпратете запитване


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function display_gdpr_fields() in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php:114 Stack trace: #0 /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/bulgaria-article.php(273): include() #1 {main} thrown in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php on line 114