Строителството на Ев Резидънс в кв. Витоша стартира!

2017-10-30   |  BULGARIAN PROPERTIES

На 26.10.2017 г. (Димитровден и празник на строителя) бе направена официална първа копка на сграда ЕВ Резидънс - ексклузивна сграда в кв. Витоша, до бул. Г. М. Димитров.

В присъствието на инвеститорите, екипа на BULGARIAN PROPERTIES, архитектурния екип, екипа на строителната компания, клиенти, приятели и партньори беше даден старт на строителството на една от най-атрактивните сгради в района.

Пожелаваме на строителите да положат здрави основи на новата жилищна сграда, да работят качествено и усърдно и да приключат всичко в срок.

А ние от екипа на BULGARIAN PROPERTIES се заемаме ексклузивно с продажбите, като още след старта на строителството няколко от жилищата бяха резервирани от наши клиенти и очакваме сградата да бъде разпродадена бързо!

Все още имате възможност за избор на етаж и изложение:
Цени и наличности

Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES - БЕЗ КОМИСИОННА от купувача! Чудесна възможност за избор на собствен дом и за инвестиция.


  прочети повече статии

Сподели
Морска резиденция Belle Epoque в Лозенец
Елитна морска резиденция на първа линия на плажа в Лозенец. Напълно завършена и функционираща, с луксозни апартаменти от най-висок клас. Вижте последните налични жилища за продажба.
Вижте още
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още

Изпратете запитване