Строителството на Ев Резидънс в кв. Витоша стартира!

2017-10-30

На 26.10.2017 г. (Димитровден и празник на строителя) бе направена официална първа копка на сграда ЕВ Резидънс - ексклузивна сграда в кв. Витоша, до бул. Г. М. Димитров.

В присъствието на инвеститорите, екипа на BULGARIAN PROPERTIES, архитектурния екип, екипа на строителната компания, клиенти, приятели и партньори беше даден старт на строителството на една от най-атрактивните сгради в района.

Пожелаваме на строителите да положат здрави основи на новата жилищна сграда, да работят качествено и усърдно и да приключат всичко в срок.

А ние от екипа на BULGARIAN PROPERTIES се заемаме ексклузивно с продажбите, като още след старта на строителството няколко от жилищата бяха резервирани от наши клиенти и очакваме сградата да бъде разпродадена бързо!

Все още имате възможност за избор на етаж и изложение:
Цени и наличности

Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES - БЕЗ КОМИСИОННА от купувача! Чудесна възможност за избор на собствен дом и за инвестиция.


  прочети повече статии

Споделете
Vitosha View - емблематичен комплекс в полите на Витоша
Витоша Вю е висок клас жилищен комплекс в кв. Кръстова вада в София. Съчетанието на модерна градска среда и непосредствена близост до Витоша създава усещане за дом, с комфорт и удобство, с бърза комуникация и красиви градини с много зеленина.
Вижте още

Изпратете запитване


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function display_gdpr_fields() in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php:114 Stack trace: #0 /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/bulgaria-article.php(273): include() #1 {main} thrown in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php on line 114