Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Най-продаваните комплекси ново строителство през 2017 г.

2017-12-14   |  BULGARIAN PROPERTIES

В края на най-успешната година за имотния пазар от 10 години насам, Ви представяме нашата класация с най-продаваните комплекси ново строителство в София.

Освен победителите в класацията, можем да отличим и напълно разпродадения от нас комплекс South Park West, който е на входа на Южния парк, както и набиращия скорост комплекс EV Residence в кв. Витоша.

Новото строителство ще бъде хит на пазара и през 2018 г. и ние ще продължаваме да Ви държим в течение за най-добрите оферти.

Купете своя нов дом с BULGARIAN PROPERTIES - лидер в продажбата на имоти ново строителство!

  • 1. Vitosha View - ексклузивен комплекс в кв. Кръстова вада, който за втора година оглавява класацията ни за най-продаван комплекс в София. Две години след пускането му на пазара, сгради A, B и C вече са напълно разпродадени, а в сграда D 60% от жилищата са резервирани. Вижте повече

  • 2. Сграда Академика в Студентски град, непосредствено до НСА и Зимния дворец, с налични апартаменти на отлични цени между 830 и 1000 €/кв.м.! Строителството напредва. Достигната е кота 0, с което нараства и интересът към останалите само 10 налични за продажба жилища. Вижте повече

  • 3. Sofia North Park - разположен в непосредствена близост до Северния парк и метростанция Бели Дунав. Предизвика голям интерес поради съчетанието от наличие на парк и метро в добре уреден квартал. Уникален продукт на пазара!
    Възможност за покупка на жилище ново строителство на отлични цени от € 41 400. Вижте повече


Обадете се за повече информация и среща с наш консултант на тел: 0882 817 458

Вижте всички наши топ оферти ново строителство в София


  прочети повече статии

Сподели
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още

Изпратете запитване