Най-продаваните комплекси ново строителство през 2017 г.

2017-12-14   |  BULGARIAN PROPERTIES

В края на най-успешната година за имотния пазар от 10 години насам, Ви представяме нашата класация с най-продаваните комплекси ново строителство в София.

Освен победителите в класацията, можем да отличим и напълно разпродадения от нас комплекс South Park West, който е на входа на Южния парк, както и набиращия скорост комплекс EV Residence в кв. Витоша.

Новото строителство ще бъде хит на пазара и през 2018 г. и ние ще продължаваме да Ви държим в течение за най-добрите оферти.

Купете своя нов дом с BULGARIAN PROPERTIES - лидер в продажбата на имоти ново строителство!

  • 1. Vitosha View - ексклузивен комплекс в кв. Кръстова вада, който за втора година оглавява класацията ни за най-продаван комплекс в София. Две години след пускането му на пазара, сгради A, B и C вече са напълно разпродадени, а в сграда D 60% от жилищата са резервирани. Вижте повече

  • 2. Сграда Академика в Студентски град, непосредствено до НСА и Зимния дворец, с налични апартаменти на отлични цени между 830 и 1000 €/кв.м.! Строителството напредва. Достигната е кота 0, с което нараства и интересът към останалите само 10 налични за продажба жилища. Вижте повече

  • 3. Sofia North Park - разположен в непосредствена близост до Северния парк и метростанция Бели Дунав. Предизвика голям интерес поради съчетанието от наличие на парк и метро в добре уреден квартал. Уникален продукт на пазара!
    Възможност за покупка на жилище ново строителство на отлични цени от € 41 400. Вижте повече


Обадете се за повече информация и среща с наш консултант на тел: 0882 817 458

Вижте всички наши топ оферти ново строителство в София


  прочети повече статии

Сподели
Park View Residence - комплекс в централен район близо до метро
Отлични цени, напредващо строителство и спиращи дъха гледки от високите етажи - всичко това ще намерите в Park View Residence! Комплексът се строи в кв. Банишора. Главен изпълнител: ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ. Налично банково финансиране при 10% самоучастие.
Вижте още
Vitosha View - емблематичен комплекс в полите на Витоша
Витоша Вю е висок клас жилищен комплекс в кв. Кръстова вада в София. Съчетанието на модерна градска среда и непосредствена близост до Витоша създава усещане за дом, с комфорт и удобство, с бърза комуникация и красиви градини с много зеленина.
Вижте още

Изпратете запитване