BULGARIAN PROPERTIES отпразнува 10-тия си рожден ден

2014-01-06

В празнична атмосфера, с приповдигнато настроение, награди и музика премина тържеството по случай 10-тата годишнина на BULGARIAN PROPERTIES.

Компанията имаше удоволствието да посрещне колеги, гости и приятели в Студио 5 в НДК, на емблематичния адрес пл. "България" номер 1. Mястото на събитието не беше избрано случайно, а с идеята по символичен начин да си пожелаем и през следващите 10 години да бъдем винаги номер 1 в България с това, което правим!

Управляващият директор на BULGARIAN PROPERTIES Михаил Чобанов направи емоционална ретроспекция на това от къде сме тръгнали и как се е развивала компанията, като представи снимки с първите ни офиси, клиенти, огледи, фирмени срещи и изложения.

В тържествената част от честването на юбилея BULGARIAN PROPERTIES връчи грамоти и специални отличия на всички колеги, които са с нас от самия старт на компанията през 2003 г. и вече 10 години неуморно допринасят за развитието й.

За 10 г. BULGARIAN PROPERTIES успя да се превърне в истинска мултинационална компания с клиенти от целия свят. Концепцията на тържеството беше изградена именно върху мултикултурния аспект на нашата дейност. Вечерта включваше разнообразна програма с музикални изпълнения на световни, британски, руски и български хитове, съпроводени с уникални танцови изпълнения със стилна хореография и специални ефекти.

Разбира се, като на рожден ден, кулминацията на вечерта бе ефектна торта с логото на компанията.

По случай годишнината ни получихме многобройни поздравления от нашите клиенти, както и специални поздравления от Агенцията по вписванията, от Българската агенция за инвестиции, НСИ, Обединена Българска Банка и Imot.bg.

За нас бе изключително важно, че имахме удоволствието да споделим тази прекрасна вечер с колеги от цялата страна, както и с много от нашите партньори, без които нямаше да сме това, което сме и нямаше да имаме възможността непрекъснато да се развиваме и да реализираме идеите си. Благодарим на всички!

Вижте още снимки от тържеството на страницата ни във Facebook

  прочети повече статии

Споделете
AMur Residence - луксозна сграда на ул. Мур, до бул. България
AMur Residence материализирала идеята за модерно градско жилище: луксозно изпълнение, функционалност и удобство, спокойствие и сигурност, зелена околна среда и комуникативно местоположение
Вижте още

Изпратете запитване


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function display_gdpr_fields() in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php:114 Stack trace: #0 /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/bulgaria-article.php(273): include() #1 {main} thrown in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php on line 114