Весели празници от BULGARIAN PROPERTIES!

2015-12-22

Приключва 2015 година, която решително показа, че имотният пазар е навлязъл в нов етап от своето развитие. Жилищният пазар вече отчита устойчиви ръстове и на сделките, и на цените. Нагоре върви и пазарът на бизнес имоти, особено в сегмента на офис площите, а новото строителството бележи невиждани през последните години ръстове. И през тази година работихме усилено, за да ви предложим имоти от цялата страна, а новото е, че от тази година можете да закупите имот с нас и в чужбина!

Целият екип на BULGARIAN PROPERTIES ви поздравява с настъпването на едни от най-светлите празници в годината – Коледа и Нова година! Приемете нашите сърдечни пожелания за здраве, късмет и благополучие на вас и вашите семейства, и успех във всички начинания през 2016 г.!

Във връзка с предстоящите празници и официални почивни дни, бихме искали да ви информираме, че офисите ни ще бъдат затворени от 24 до 27 декември, както и от 31 декември до 3 януари. Ще работим от 28 до 30 декември, които са официални работни дни за страната.

Ако имате въпроси или желаете да уговорите среща или оглед, свържете се с нас на телефон 02 9 11 50 или с нашите местни офиси.

Весела Коледа и Щастлива Нова Година!

Искрено ваши,

Екипът на BULGARIAN PROPERTIES

WWW.BULGARIANPROPERTIES.BG

Адрес: гр. София 1164, ул. Якубица 19
Тел: 02 9 11 50
Факс: 02 868 11 05
Skype: bulgarianproperties.bg

Станете наш приятел във Facebook
Следете публикациите ни в Twitter

  прочети повече статии

Споделете
Морска резиденция Belle Epoque в Лозенец
Елитна морска резиденция на първа линия на плажа в Лозенец. Напълно завършена и функционираща, с луксозни апартаменти от най-висок клас. Вижте последните 7 налични жилища за продажба.
Вижте още

Изпратете запитване


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function display_gdpr_fields() in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php:114 Stack trace: #0 /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/bulgaria-article.php(273): include() #1 {main} thrown in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php on line 114