Весели празници от BULGARIAN PROPERTIES!

2014-12-23

Приключва 2014 година, която се очертава да се превърне в най-успешната година за имотния пазар от началото на кризата. През тази година работихме усилено, за да ви предложим най-качествените имоти от цялата страна, открихме и нови офиси - в София и в Слънчев Бряг.

Целият екип на BULGARIAN PROPERTIES ви поздравява с настъпването на едни от най-светлите празници в годината – Коледа и Нова година! Приемете нашите сърдечни пожелания за здраве, късмет и благополучие на вас и вашите семейства, и успех във всички начинания през 2015 г.!

Във връзка с предстоящите празници и официални почивни дни, бихме искали да ви информираме, че офисите ни ще бъдат затворени от 24 до 26 декември, както и на 31 декември и 1, 2 януари. Ще работим на 29 и 30 декември, които са официални работни дни.

Ако имате въпроси или желаете да уговорите среща или оглед, свържете се с нас на телефон 02 9 11 50 или с нашите местни офиси.

Весела Коледа и Щастлива Нова Година!

Искрено ваши,

Екипът на BULGARIAN PROPERTIES

WWW.BULGARIANPROPERTIES.BG

Адрес: гр. София 1164, ул. Якубица 19
Тел: 02 9 11 50
Факс: 02 868 11 05
Skype: bulgarianproperties.bg

Станете наш приятел във Facebook
Следете публикациите ни в Twitter

  прочети повече статии

Споделете
AMur Residence - луксозна сграда на ул. Мур, до бул. България
AMur Residence материализирала идеята за модерно градско жилище: луксозно изпълнение, функционалност и удобство, спокойствие и сигурност, зелена околна среда и комуникативно местоположение
Вижте още

Изпратете запитване


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function display_gdpr_fields() in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php:114 Stack trace: #0 /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/bulgaria-article.php(273): include() #1 {main} thrown in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php on line 114