Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Весели празници от BULGARIAN PROPERTIES!

2014-12-23

Приключва 2014 година, която се очертава да се превърне в най-успешната година за имотния пазар от началото на кризата. През тази година работихме усилено, за да ви предложим най-качествените имоти от цялата страна, открихме и нови офиси - в София и в Слънчев Бряг.

Целият екип на BULGARIAN PROPERTIES ви поздравява с настъпването на едни от най-светлите празници в годината – Коледа и Нова година! Приемете нашите сърдечни пожелания за здраве, късмет и благополучие на вас и вашите семейства, и успех във всички начинания през 2015 г.!

Във връзка с предстоящите празници и официални почивни дни, бихме искали да ви информираме, че офисите ни ще бъдат затворени от 24 до 26 декември, както и на 31 декември и 1, 2 януари. Ще работим на 29 и 30 декември, които са официални работни дни.

Ако имате въпроси или желаете да уговорите среща или оглед, свържете се с нас на телефон 02 9 11 50 или с нашите местни офиси.

Весела Коледа и Щастлива Нова Година!

Искрено ваши,

Екипът на BULGARIAN PROPERTIES

WWW.BULGARIANPROPERTIES.BG

Адрес: гр. София 1164, ул. Якубица 19
Тел: 02 9 11 50
Факс: 02 868 11 05
Skype: bulgarianproperties.bg

Станете наш приятел във Facebook
Следете публикациите ни в Twitter

  прочети повече статии

Сподели
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още
Феста Чамкория Форест Резиденс - твоят рай в сърцето на Боровец!
Почувствайте се у дома в Боровец! Купете собствен ваканционен дом в напълно завършен и целогодишно работещ комплекс. Можете да избирате от налични 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти в елитния комплекс Феста Чамкория Форест Резиденс, разположен сред борови гори в стария център на курорта.

БЕЗ КОМИСИОННА!
Вижте още

Изпратете запитване