Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Недвижими имоти в района на Гюльовца продава и отдава под наем

Село Гюльовца се намира в Югоизточна България и е част от община Несебър в Бургаска област. Селото е разположено в полите на Стара Планина, от където започва Дюленския проход и е в близост до язовир Порой. Освен това, то е на около 15 км от град Несебър и от курорта Слънчев Бряг. В селото има основно училище и селско читалище с фолклорни групи, библиотека, както и детска градина, аптека, зъболекарски и медицински кабинети.

На няколко километра от селото се намира красивия малък водопад „Синия вир“. В селото се провеждат различни празници като коледуване, Лазаров ден, както и Бабин ден. Съборът на селото се отбелязва на 24 май. Населението на селото е около 1300 души.

В село Гюльовица се предлагат различни имоти за продажба. Сред офертите има къщи и вили, както и парцели земя. Апартаменти за продажба и апартаменти под наем има в близкия град Несебър. Ако искате да закупите имот в село Гюльовица или да продадете закупен от вас имот, моля свържете се с брокерите на нашата агенция за недвижими имоти.
Прочетете цялата информация
Имате имот за продажба в Гюльовца?

Изпратете запитване