Контакти
0

Недвижими имоти в района на Гюльовца продава и отдава под наем

Село Гюльовца се намира в Югоизточна България и е част от община Несебър в Бургаска област. Селото е разположено в полите на Стара Планина, от където започва Дюленския проход и е в близост до язовир Порой. Освен това, то е на около 15 км от град Несебър и от курорта Слънчев Бряг. В селото има основно училище и селско читалище с фолклорни групи, библиотека, както и детска градина, аптека, зъболекарски и медицински кабинети.

На няколко километра от селото се намира красивия малък водопад „Синия вир“. В селото се провеждат различни празници като коледуване, Лазаров ден, както и Бабин ден. Съборът на селото се отбелязва на 24 май. Населението на селото е около 1300 души.

В село Гюльовица се предлагат различни имоти за продажба. Сред офертите има къщи и вили, както и парцели земя. Апартаменти за продажба и апартаменти под наем има в близкия град Несебър. Ако искате да закупите имот в село Гюльовица или да продадете закупен от вас имот, моля свържете се с брокерите на нашата агенция за недвижими имоти.

Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Продажба
ново
Регулиран парцел за частна къща или вила на 15 км от Слънчев бряг Близо до к.к. Слънчев бряг Оградено дворно място с електричество и сонда на асфалтиран път в оживено село Предлагаме за продажба дворно място в регулацията на село Гюльовца, близо до центъра, само на 15 км от Слънчев бряг и Несебър, и на 40 км от летище Бургас. Парцелът (781 кв.м.) е ограден и снабден с ток и сонда. Водата е на улицата и може да се свърже. Подходящ е за строеж на ...прочети повече
1 от 1 резултати

Не можете да намерите подходящ имот? Свържете се с нас, ние ще Ви помогнем!

Изпратете запитване