Контакти
0

Продажби и наеми на недвижими имоти близо до Хисаря

Хисаря е един от най-големите балнеологични курорти в страната, известен със своите екологично чисти и лечебни минерални води и девствена природа. Намира се на около 40 км от Пловдив и е с прекрасна локация - в центъра на страната, с лесен достъп от всяка точка на България.

Съчетанието на превъзходен климат, термоминерално находище и културно-историческо наследство превръщат града и района в своеобразен притегателен център за лечение и отдих. Районът е идеално място и за инвестиция в имот за вас и вашето семейство - къща, вила, апартамент. Така инвестирате не само в недвижимост до Хисаря, но и в здравето си.

Имотният пазар в района на Хисаря предлага разнообразни имоти за продажба и под наем - къщи, вили, апартаменти, бизнеси, парцели, земя. Ние можем да намерим имота, който търсите, независимо от бюджета ви, тъй като районът на Хисаря предлага разнообразни оферти на имоти.

Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Продажба
СПА център в балнеологичен курорт Хисаря Близо до гр. Пловдив Новопостроен уелнес център в луксозна сграда Предлагаме за продажба СПА център, разположен в новопостроена луксозна сграда (2008) с отлична, тиха локация, в близост до парка, центъра, пешеходна зона и почивната станция на Военно-Медицинска Академия в СПА курорт Хисаря. Градът разполага с разнообразие от магазини, кафенета, ...прочети повече
1 от 1 резултати

Не можете да намерите подходящ имот? Свържете се с нас, ние ще Ви помогнем!

Изпратете запитване