Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Имоти в Хасково за продажба и под наем

Град Хасково е разположен в хълмистите равнини на Югоизточна България, в източната част на Тракийската низина. Намира се на юг от Пловдив, близо до долината на река Марица и Старозагорското поле, недалеч от границите с Гърция и Турция.

Едно от любимите места за почивка, спорт и туризъм за всеки жител на Хасково е парк "Кенана". Намира се на 2 км северозападно от града, в близост до една от вилните зони и е най-големият парк на територията на общината. Хасково е известен като един от най-чистите екологично градове в страната. В екологичната програма на града се вписват много значими проекти, свързани с управлението на отпадъците, мониторинг на въздуха и водите, управлението на околната среда, екологично защитените местности и др.

В момента в Хасково има изключително изгодни оферти на недвижимости за продажба и под наем.
Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Имате имот за продажба в Хасково?
Продажба
Четиристаен апартамент в гр.Хасково гр. Хасково Стилно обзаведен апартамент в центъра на града Луксозно обзаведен четиристаен апартамент за продажба в широкия център гр. Хасково. Намира се в комуникативен район в близост до парк Кенана. Жилището е разположено на втори етаж в четириетажна кооперация. Изложения: изток, запад и север. Апартаментът е с площ от 113.70 кв.м
1 от 1 резултата

Изпратете запитване