Контакти
0

Имоти в Правец за продажба и под наем

Град Правец се намира на 50 км североизточно от София по магистрала Хемус. В близост до града се намира голямо изкуствено езеро, което винаги е било емблема на града и предоставя възможност за практикуване на водни спортове и риболов.

Селищното наименование Правец произхожда от старобългарската дума „правьць” (същ. име от м.р.), означаваща „прав път”. Историята и името на Правец са тясно свързани с околните планински проходи и двата важни пътя, които пресичат землището му – единият е водил от Видин през София към Македония, а другият – от София за стратегически важния през късното средновековие и първите векове на османското владичество Никопол.

Районът на Правец винаги е бил привлекателно място за покупка на къща за постоянно живеене, на вила или на парцел земя поради близостта му със София и великолепната природа. Това, съчетано с привлекателните цени на недвижимостите тук прави покупката на имот в района на Правец разумна стъпка.

Прочетете още за Правец, Резервирайте хотел в Правец, Обзавеждане на имот в Правец, Продайте имот в Правец, Отдайте имот в Правец

Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Продажба
Земя за инвестиция край голф игрището в Правец гр. Правец , Голф игрище Промишлен парцел на метри от пътния възел София-Правец-Ботевград Продаваме атрактивен парцел земеделска земя, разположен в живописна област, на метри от пътния възел София Правец Ботевград , в близост до луксозен затворен комплекс с голф игрище и до красиво езеро. Парцелът е с площ 2999 кв.м. и е подходящ за строеж на склад, промишлено ...прочети повече
1 от 1 резултати

Не можете да намерите подходящ имот? Свържете се с нас, ние ще Ви помогнем!

Изпратете запитване