Контакти
0

Имоти в Шабла за продажба и под наем

Град Шабла се намира на около 25 км от границата с Румъния и на 80 км от Варна. В миналото град Шабла е бил територия, на която е съществувало древно тракийско селище, а по-късно и римски град, наречен Кария. На територията на Шабла се намира най-старият морски фар на Балканския полуостров, а според някои сведения и в Европа. Около фара на Шабла има множество сондажи за нефт от които тече топла минерална вода с високо съдържание на сяра.

На около 3 км от Шабла се намира и защитена местност Шабленско езеро, обявена за такава през 1979 година Под това име се обединяват две естествени крайбрежни езера в Шабла и Езерец, свързани помежду си с изкуствен канал. Самите те са отделени от морето с пясъчна ивица, широка 30-50 метра. Мястото е сред най-значимите влажни зони на България заедно с Дуранкулашкото езеро.

Имотите в Шабла и региона са привлекателна инвестиция - както в себе си, така и в бъдеща печалба. Това красиво място тепърва ще се развива и ще привлича все повече туристи и любители на природата.

Прочетете повече за Шабла, Резервирайте хотел в Шабла, Автомобил под наем, Обзавеждане на имот в Шабла, Продайте имот в Шабла, Отдайте имот в Шабла

Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Продажба
Парцел близо до село Дуранкулак гр. Шабла , Дуранкулак Поземлен имот с панорама към Дуранкулашкото езеро Поземлен имот с площ от 20334кв.м. в  местност "Ямата" близо до стопанския двор на село Дуранкулак с начин на трайно ползване нива трета категория с възможнст за напояване. От имота се разкрива страхотна панорама към Дуранкулашкото езеро и към морето, които се намират само на ...прочети повече
1 от 1 резултати

Не можете да намерите подходящ имот? Свържете се с нас, ние ще Ви помогнем!

Изпратете запитване