Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Имоти в Сливен за продажба и под наем

Сливен е един от най-големите градове в Югоизточна България. В продължения на столетия той е играл важна роля в историческото и икономическото развитие на тази област от страната. Намира се на 291 км от София. Над Сливен се извисява Сливенската планина, която е част от Стара планина.

Сливен и областта предлагат отлични възможности за отдих и туризъм. На 12 км от Сливен се намират Сливенските минерални бани. Северно от града се намира Сливенската планина, която е част от Удвой планина - част от Стара планина. На югоизток се отделя масивът на Сините камъни и паркът Карандила. В Карандила са построени и функционират редица хижи, вили и почивни станции. Градът е свързан с парка посредством въжена линия. Сливенската планина е удобна за туризъм, алпинизъм и планинарство, практикуват се ски спортове. Близостта до Сливен правят Карандила желано място за отдих на жителите и гостите на града.

В Сливен цените на имотите за продажба и под наем са много изгодни. Поради близостта си до морето и планината Сливен е предпочитано място за много инвеститори в имоти, а голф игрището до града само допринася за привлекателността на района.
Селските къщи са хит! Какви оферти имате в района на Сливен?
Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Имате имот за продажба в Сливен?
Продажба
Бизнес за продан в Сливен гр. Сливен , кв. "Дружба" Бизнес за продан в Сливен Офертата се състои от двуетажна сграда с обща площ от 325 кв. м. и просторна тераса (140 кв. м.). Намира се в жив квартал в гр. Сливен. Сградата има необходимите документи да се използва за търговски цели, правейки я подходяща за магазин, кафе, офиси… Сградата е завършена на 63%
1 от 1 резултата

Изпратете запитване