Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Имоти във Враца за продажба и под наем

Враца е най-голямото селище в Северозападна България. Разположен е в полите на Врачанския балкан и има рядка по своите красоти околност.

В региона съществуват множество археологически и исторически паметници, като са открити особено ценни съкровища - шедьоври на тракийското изкуство: Врачанското съкровище (от 4-ти век пр. н. е., открито на Могиланската могила край Враца), Рогозенското съкровище - открито 1986 г край село Рогозен и датиращо към 4-5-ти век пр. н. е. То е принадлежало на знатно тракийско семейство и е най-голямото намирано досега. Съкровището включва 165 предмета, изработени от масивно сребро и злато.

Цените на имотите в района на Враца по принцип са по-ниски от средните, което означава, че сега е добър момент да закупите или наемете имот там.
Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Имате имот за продажба във Враца?
Продажба
Търговски имот подходящ за фитнес или ресторант в центъра на Враца гр. Враца , кв. "Център" Търговско помещение с отличен бизнес профил Просторен имот, завършен по БДС и ситуиран в централната част на Враца, с отлична видимост в район с голям човекопоток. Помещението е с площ 248 кв.м., разпределени между 3 нива. Разпределението на пространството включва: • три санитарни възела, • четири склада,
€ 132 000
248.00 м2 (532 €/м2)
Тип на имота: Магазин
Сергей Пеловски Старши брокер, София
1 от 1 резултата

Изпратете запитване